Αναστασιάδης: «Ματς δίχως αύριο»

Gazzetta team
Αναστασιάδης: «Ματς δίχως αύριο»

bet365

Σαν να είναι το τελευταίο παιχνίδι θα δούνε οι παίχτες του ΠΑΣ το ματς με τον ΠΑΟΚ στη Τούμπα, με τον Άγγελο Αναστασιάδη να γνωρίζει πως τα πράγματα είναι δύσκολα για την ομάδα του και τον τελευταίο λόγο τον έχει η... Παναγία!

«Είναι ένα ματς απέναντι σε μια ομάδα που πιστεύω μετά τον Ολυμπιακό ότι είναι η πιο πειθαρχημένη, η πιο καλή ομάδα στο πρωτάθλημα», είπε αρχικά στη κάμερα της Nova ο τεχνικός του ΠΑΣ για το ματς στη Τούμπα και συνέχισε: «Όπως καταλαβαίνετε, είναι πολύ δύσκολο το έργο μας, αλλά είμαστε υποχρεωμένοι να πάμε να παίξουμε το παιχνίδι που μπορούμε να κάνουμε. Θα το δούμε σα να είναι το τελευταίο μας παιχνίδι. Δεν μπορούμε να κάνουμε διαφορετικά, άλλωστε. Ξέρουμε πόσο δύσκολο είναι το έργο μας, θα πάμε θα παίξουμε και από κει και πέρα η Παναγιά θα αποφασίσει τι θα γίνει».

Για το αν έχει επηρεάσει την ομάδα του η ισοπαλία με τον Εργοτέλη: «Δεν είναι η πρώτη φορά που έχουμε δεχθεί τέτοια ψυχρολουσία. Και με τον Παναθηναϊκό και με τον Αστέρα, δεν είναι εύκολο να τα ξεπερνάς αυτά τα πράγματα. Μόνο έτσι μπορούσε να χαθεί η νίκη. Κάνουμε μία προσπάθεια να πείσουμε τα παιδιά ότι αυτό είναι το ποδόσφαιρο. Δεν μπορεί να γίνει διαφορετικά. Είμαστε υποχρεωμένοι να ανταποκριθούμε σε τέτοιες καταστάσεις. Πιστεύω να το ξεπεράσουμε. Έμαθα από τα αρνητικά να βγάζω θετικά πράγματα».

Όσον αφορά τα συναισθήματα του για την επιστροφή του στην Τούμπα: «Τώρα δεν μπορώ να σας πω, δεν ξέρω τι θα γίνει, πώς θα νιώσω και τι θα κάνω. Πέρα από τον προπονητικό χρόνο και όλα αυτά που έχουν γίνει εκεί, έχω και μία δωδεκαετία σαν ποδοσφαιριστής. Αυτή τη στιγμή δεν μπορώ να σας απαντήσω».

 

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta. Ακολούθησέ μας και στο Google News.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα