Το πλάνο Λεμονή για Ολυμπιακό

Δημήτρης Τομαράς
Το πλάνο Λεμονή για Ολυμπιακό

bet365

Ο Τάκης Λεμονής όπως φαίνεται έχει καταλήξει στο βασικό σχήμα που θα παρατάξει στο παιχνίδι του Παναιτωλικού με τον Ολυμπιακό.

Κάτω από τα γκολκπόστ θα είναι ο Τσενάμο. Δεξί μπακ θα ξεκινήσει ο Σιόντης, τα δύο στόπερ θα είναι οι Αναστασιάδης (σ.σ. έχει προβάδισμα έναντι του Εντζεγκέλε) και Ντολεζάι και το αριστερό μπακ ο Γκόλιας.

Τα δύο αμυντικά χαφ θα είναι οι Μητρόπουλος και Ρότσα και δεκάρι ο Θεοδωρίδης. Την δεξιά πτέρυγα αναμένεται να καλύψει ο Καμαρά και την αριστερή ο Άντι. Στην κορυφή της επίθεσης θα αγωνιστεί ο Χαριστέας.

Έτσι η πιθανή ενδεκάδα της ομάδας του Αγρινίου που έχοντας ως επιπλέον της όπλο τον κόσμο της θα επιχειρήσει να κάνει την υπέρβαση, νικώντας τον Ολυμπιακό θα αποτελείται από τους: Τσενάμο, Αναστασιάδη, Ντολεζάι, Σιόντη, Γκόλια, Μητρόπουλο, Ρότσα, Θεοδωρίδη, Άντι, Καμαρά και Χαριστέα.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα