Υποδοχή και... επίσκεψη!

Υποδοχή και... επίσκεψη!

Υποδοχή και... επίσκεψη!

bet365

Περίπου 50 οπαδοί της ΑΕΚ υποδέχθηκαν την αποστολή της ομάδας στην Κέρκυρα ενώ μαθητές σχολείου που είναι εκεί λόγω της 5ήμερης εκδρομής επισκέφθηκε το ξενοδοχείο της Ένωσης!

Μπορεί η ΑΕΚ να μην πραγματοποιεί καλή σεζόν αλλά αυτό δεν αλλάζει κάτι σε ό,τι αφορά την αγάπη των οπαδών της και ειδικά αυτών της επαρχίας. Ακόμη μία απόδειξη ήρθε στην Κέρκυρα, όπου 50 Ενωσίτες ήταν στο αεροδρόμιο για να υποδεχθούν τον Νίκο Κωστένογλου και τους παίκτες του.

Αυτό, όμως, δεν ήταν το μόνο ευχάριστο του Σαββάτου στην Κέρκυρα. Η συνέχεια δόθηκε στο ξενοδοχείο στο οποίο έχει καταλύσει η αποστολή, καθώς περίπου 50 μαθητές σχολείου που αυτές τις ημέρες είναι στο νησί των Φαιάκων λόγω εκδρομής, επισκέφθηκαν την αποστολή της ΑΕΚ για να πάρουν αυτόγραφα και να βγάλουν φωτογραφίες με τους παίκτες!

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα