Ώρα… τίτλου, 7μ.μ.!

Ώρα… τίτλου, 7μ.μ.!

bet365

Η Super League απέκτησε κοινή ώρα και τα οκτώ παιχνίδια της 27ης αγωνιστικής γίνονται μαζί (19:00). Ξεχωρίζουν η αναμέτρηση Παναιτωλικού-Ολυμπιακού, που μπορεί να φέρει τη στέψη των ερυθρολεύκων, αλλά και η μάχη της ουράς.

SKODA ΞΑΝΘΗ-ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ

Επιτέλους νίκη! Η Ξάνθη μπορεί να νιώθει ασφάλεια πως θα επιστρέψει στα νικηφόρα αποτελέσματα και θα κατορθώσει να ξεφύγει από τον εφιάλτη του υποβιβασμού, που εντελώς ξαφνικά βρέθηκε μπλεγμένη. Η ακριτική ομάδα μέχρι πριν δύο μήνες έμοιαζε ικανή να κάνει την έκπληξη και να μπει στα πλέι οφ και μετά από αισίως οκτώ συνεχόμενες ήττες, βρίσκεται μόλις τέσσερις βαθμούς πάνω απ’ την επικίνδυνη ζώνη και σκέφτεται απειλητικά σενάρια. Το θετικό, λοιπόν, για την ακριτική ομάδα είναι ότι παίζει με τη Δόξα, η οποία έχει παραδώσει πνεύμα, μετράει τέσσερις σερί ήττες και με λίγη προσπάθεια μπορεί να σπάσει τις οκτώ συνεχόμενες της Ξάνθης.

ΕΚΤΑΚΤΗ ΕΙΣΦΟΡΑ: ΝΕΤ
ΤΡΟΪΚΑ: Δημητρόπουλος, Γουργιώτης, Δημητριάδης
ΚΟΥΡΕΜΑ: Κομεσίδης, Ντάνι (τιμωρ.), – Δαύκος, Μπριλάκης (τιμωρ.), Σοϊλέδης (τραυμ.)
SPREAD: Κέρκυρα-Ξάνθη 1-0, Ξάνθη-Γιάννινα 1-2, Ατρόμητος-Ξάνθη 1-0. / Δόξα-Ατρόμητος 0-1, Πανιώνιος-Δόξα 2-0, Δόξα-Λεβαδειακός 0-2.
ΨΗΦΟΣ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗΣ: Στη διαιτησία! Κι αν όχι στη διαιτησία, τότε στην ανακοίνωση που θα ακολουθήσει. Η κρισιμότητα του αγώνα, αλλά και συνολικά της κατάστασης στην ουρά της βαθμολογίας έχει γεννήσει σενάρια και προκαλεί ίντριγκα. Αντιθέτως, οι ανακοινώσεις της Ξάνθης προκαλούν πάντα χαμόγελα και η τελευταία είχε και πάλι πινελιές διαφορετικότητας. Ειδικότερα το κλείσιμο με το «Καλημέρα σας ή καληνύχτα σας... (εξαρτάται πότε θα το διαβάσετε)», είναι επικό και σε κάνει να αδημονείς για την επόμενη.
ΕΥΡΩ: Κάτι διαφορετικό από τον άσο, θα έμοιαζε… αυτοκτονία. Η Ξάνθη θέλει τη νίκη πάση θυσία και το 1,29 που προσφέρεται στη Sportingbet είναι και η πιο ελκυστική απόδοση. Υπάρχει για τους πιο τολμηρούς το over 2,5 γκολ με απόδοση 2,10 στην ίδια εταιρία, αφού όλοι περιμένουν το ξέσπασμα της ακριτικής ομάδας.

ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ-ΟΦΗ

Υπάρχουν καλά νέα, υπάρχουν και κακά νέα… Τα καλά είναι πως όποτε μια εκ των δύο ομάδων κερδίζει, το κάνει εντυπωσιακά. Στο ματς του πρώτου γύρου ο ΟΦΗ επικράτησε με 3-0, ενώ η έτερη νίκη σε μεταξύ τους αναμέτρηση είχε σημειωθεί τον Οκτώβριο του 2007, με τον Αστέρα να επικρατεί 3-0 στο Ηράκλειο. Το κακά είναι πως το συνηθέστερο αποτέλεσμα είναι η ισοπαλία, με τρεις αναμετρήσεις να έχουν λήξει στο «Χ» και ουδέποτε να έχει αναδειχθεί νικητής στο γήπεδο της Τρίπολης.

ΕΚΤΑΚΤΗ ΕΙΣΦΟΡΑ: Novasports 1
ΤΡΟΪΚΑ: Παππάς, Πάνου, Σταματόγλου
ΚΟΥΡΕΜΑ: Πιπίνης, Ράγιος, Τσαμπούρης (τιμωρ.), Περόνε, Σολάκης (τραυμ., αμφίβολοι) – Λόπεθ, Μπούρμπος (τιμωρ.), Μπόντορ (τραυμ.).
SPREAD: ΠΑΟΚ-Αστέρας Τρίπολης 0-2, Αστέρας Τρίπολης-ΑΕΚ 1-1, Ολυμπιακός-Αστέρας Τρίπολης 7-2. / ΟΦΗ-Πανιώνιος 0-1, Άρης-ΟΦΗ 1-0, ΟΦΗ-Παναθηναϊκός 0-1.
ΨΗΦΟΣ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗΣ: Στο κύπελλο Ελλάδας! Με τους στόχους που έχουν και οι δύο στο πρωτάθλημα να έχουν χάσει τη δυναμική τους, τα επερχόμενα παιχνίδια έχουν πολύ μεγαλύτερη σημασία από εκείνα της Κυριακής. Την Τετάρτη ο Αστέρας υποδέχεται τον Ατρόμητο και ο ΟΦΗ τον Ολυμπιακό με στόχο την πρόκριση στον τελικό και είναι λογικό ότι θα προφυλάξουν παίκτες ενόψει των ημιτελικών, ενώ κι εκείνοι που θα παίξουν θα σκέφτονται περισσότερο τα επερχόμενα ματς.
ΕΥΡΩ: Το κίνητρο λείπει, αλλά την ίδια στιγμή λείπει και το άγχος. Θα επιλέξουμε να ποντάρουμε – έστω και με ρίσκο – στο over 2,5 γκολ, το οποίο στη Vistabet πληρώνει 2,40. Ο Αστέρας, άλλωστε, σκοράρει στην έδρα του, ενώ ο ΟΦΗ είναι καλύτερος μακριά από το Ηράκλειο.

ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ-ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ

Τα πράγματα εδώ είναι διαφορετικά. Γιατί ο μεν Εργοτέλης καίγεται για βαθμούς, ώστε να αποφύγει την επικίνδυνη ζώνη και να μην δει κάποιον εκ των Παναιτωλικού ή Κέρκυρας να τον ξεπερνούν, ενώ ο Ατρόμητος αν και δείχνει αδιάφορος δεν είναι. Οι Περιστεριώτες έχουν μεν αέρα οκτώ βαθμών από τον Άρη, ωστόσο στις τρεις τελευταίες αγωνιστικές έχουν να παίξουν με ΑΕΚ, Ολυμπιακό, ΠΑΟΚ και θέλουν να είναι εξασφαλισμένη πριν μπουν στα συνεχόμενα ντέρμπι, στα οποία υπάρχει πάντα ενδεχόμενο να μην πάρουν ούτε βαθμό. Ο Ατρόμητος έχει να σκέφτεται και το ματς του κυπέλλου με τον Αστέρα, ωστόσο δεν μπορεί να παρουσιαστεί αδιάφορος στην Κρήτη.

ΕΚΤΑΚΤΗ ΕΙΣΦΟΡΑ: Novasports Highlights
ΤΡΟΪΚΑ: Κομίνης, Ακρίβος, Βασιλειάδης
ΚΟΥΡΕΜΑ: Ολίσε, Σαρρής, Τζούνιορ (τιμωρ.), Δάρλας (τραυμ.) – Πίτου Γκαρσία, Σκόνδρας (τιμωρ.).
SPREAD: Παναιτωλικός-Εργοτέλης 2-0, Εργοτέλης-Κέρκυρα 1-0, Γιάννινα-Εργοτέλης 1-1. / Δόξα Δράμας-Ατρόμητος 0-1, Λεβαδειακός-Ατρόμητος 2-2, Ατρόμητος-Ξάνθη 1-0.
ΨΗΦΟΣ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗΣ: Στην ισοπαλία! Η παράδοση μεταξύ των δύο ομάδων είναι ιδιαίτερα ισχυρή. Τρεις νίκες ο Ατρόμητος, τέσσερις ο Εργοτέλης και έξι παιχνίδια έχουν τελειώσει χωρίς νικητή, ενώ είναι ακόμα πιο δυνατή αν την περιορίσουμε στην Α’ Εθνική, όπου σε αντιστοιχία είναι 2-5-2! Σε επίπεδο Super League, ο Εργοτέλης έχει κερδίσει μια φορά (σ.σ. το 2007) στο Παγκρήτιο και όλα τα υπόλοιπα ματς έχουν λήξει ισόπαλα. Δύο φορές στο 1-1 και μια φορά 0-0.
ΕΥΡΩ: Αναμφίβολα και όπως προκύπτει και από την παράδοση, η ισοπαλία έχει τον πρώτο λόγο. Επιλέγουμε, λοιπόν, το «Χ» και την απόδοση 3,00 στη Bwin.

ΚΕΡΚΥΡΑ-ΑΕΚ

Η μεν καίγεται… Καιγόταν, βέβαια, και την προηγούμενη αγωνιστική απέναντι στον ΠΑΟΚ και δεν είδε προκοπή, ωστόσο κόντρα στην ΑΕΚ πρέπει να βρει τρόπο να πάρει βαθμό ή βαθμούς, αλλιώς θα δυσκολέψει πολύ η υπόθεση παραμονή. Η ΑΕΚ αν και δεν είναι αδιάφορη και θέλει να εξασφαλίσει τη συμμετοχή της στα πλέι οφ, δεν πείθει ότι θα μοχθήσει και θα τα δώσει όλα στο γήπεδο. Η ομάδα του Νίκου Κωστένογλου κέρδισε τον Παναιτωλικό κι έχει… ύπουλο πρόγραμμα στη συνέχεια, συνεπώς θέλει να «καπαρώσει» την πεντάδα, όσο πιο σύντομα γίνεται.

ΕΚΤΑΚΤΗ ΕΙΣΦΟΡΑ: Novasports 4
ΤΡΟΪΚΑ: Δελφάκης, Αναστόπουλος, Κούλα Χασάν
ΚΟΥΡΕΜΑ: Βέντσελ (τιμωρ.), Γκουστάβο (τραυμ.) – Γεωργέας, Καράμπελας, Μανωλάς (τιμωρ.), Δέλλας (τραυμ.).
SPREAD: Κέρκυρα-Ξάνθη 2-0, Εργοτέλης-Κέρκυρα 1-0, Κέρκυρα-ΠΑΟΚ 0-4. / ΑΕΚ-Παναθηναϊκός 2-0, Αστέρας Τρίπολης-ΑΕΚ 1-1, ΑΕΚ-Παναιτωλικός 1-0.
ΨΗΦΟΣ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗΣ: Στην έδρα! Κι αν όχι στην έδρα της Κέρκυρας, τότε στην αποτυχία της ΑΕΚ μακριά από το ΟΑΚΑ. Η Ένωση έχει το απογοητευτικό 14 βαθμούς σε 12 ματς, εκτός έδρας, μετρώντας μόλις τέσσερις νίκες όταν φεύγει απ’ το Μαρούσι. Η τελευταία της νίκη ήταν στις 7 Ιανουαρίου στη Λιβαδειά κι έχουν ακολουθήσει τέσσερα ματς χωρίς νίκη, ενώ και απέναντι στην Κέρκυρα δεν έχει την καλύτερη προϊστορία, με απολογισμό μια νίκη, μια ήττα και μια ισοπαλία εκτός έδρας με τους Φαίακες.
ΕΥΡΩ: Η ΑΕΚ είναι το ξεκάθαρο φαβορί, ωστόσο είναι ικανή για το καλύτερο και το χειρότερο, ενώ έχει πάντα εσωτερικά προβλήματα και απουσίες. Θα ποντάρουμε στην ισοπαλία που πληρώνει 3,20 στη Vistabet, ενώ οι πιο τολμηροί μπορούν να δουν και τον άσο του 3,50 στην ίδια εταιρία.

ΠΑΟΚ-ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ

And what about Toumba?? Για τον ΠΑΟΚ είναι όλα καλά… Αρκεί να είναι μακριά από τη φυσική του έδρα κι από εκεί που μέχρι φέτος συνήθιζε να παίρνει δύναμη. Είναι εντυπωσιακό το γεγονός ότι ο δικέφαλος του βορρά έχει συλλέξει 24 βαθμούς στην Τούμπα και 22 μακριά από την έδρα του, μια ισορροπία που πρώτη φορά παρατηρείται. Ο ΠΑΟΚ έχει τρία σερί ματς χωρίς νίκη στην έδρα του και η τελευταία επικράτηση ήταν επί του Πανιωνίου στις 21 Ιανουαρίου. Η παράδοσή του απέναντι στον ΠΑΣ είναι συντριπτική με 14-3-1, ενώ η ομάδα των Ιωαννίνων που ψάχνει εναγωνίως να βρει βαθμούς έχει μια ήττα στα τελευταία πέντε εκτός έδρας ματς.

ΕΚΤΑΚΤΗ ΕΙΣΦΟΡΑ: Novasports 7
ΤΡΟΪΚΑ: Δασκαλόπουλος, Αλεξέας, Σταθόπουλος
ΚΟΥΡΕΜΑ: Γκαρσία, Μαλεζάς, Φωτάκης (τιμωρ.). – Ντε Βινσέντι, Τζημόπουλος (τιμωρ.).
SPREAD: ΠΑΟΚ-Αστέρας Τρίπολης 2-3, Παναιτωλικός-ΠΑΟΚ 1-1, Κέρκυρα-ΠΑΟΚ 0-4. / Λεβαδειακός-Γιάννινα 1-1, Ξάνθη-Γιάννινα 1-2, Γιάννινα-Εργοτέλης 1-1.
ΨΗΦΟΣ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗΣ: Έχει περάσει σχεδόν έξι χρόνια από τη ζωή του σε αυτό το γήπεδο. Ήταν σύνθημα, ήταν το «Α» και το «Ω», ήταν ο… άνθρωπός του. Δεν μπορεί, λοιπόν, παρά να είναι είδηση η επιστροφή του Άγγελου Αναστασιάδη στην Τούμπα. Ο Έλληνας τεχνικός κάθισε για τελευταία φορά στον πάγκο του ΠΑΟΚ στις 26 Σεπτεμβρίου του 2004 και 8,5 χρόνια μετά επιστρέφει ως αντίπαλος, για πρώτη φορά από τότε που έφυγε. Η υποδοχή που θα τύχει από τον κόσμο, αλλά και η στάση του ίδιου είναι το βασικό θέμα του αγώνα.
ΕΥΡΩ: Ο ΠΑΟΚ έχει απουσίες, αλλά έχει και κίνητρο. Ο άσος που προσφέρεται στο 1,45 στη Sportingbet αξίζει τον κόπο, ενώ εναλλακτικά θα επιλέγαμε το over 2,5 γκολ το οποίο είναι σε πιο υψηλή απόδοση και συγκεκριμένα στο 2,20.

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ-ΑΡΗΣ

Το ΟΑΚΑ δεν μπορεί να είναι φιλόξενο… Έστω κι αν το ενδεχόμενο να είχε κόσμο μπορεί στην παρούσα φάση να φαντάζει λιγάκι τρομακτικό, το κύριο θέμα της αναμέτρησης είναι οι άδειες κερκίδες. Δύο εβδομάδες μετά το ντέρμπι που δεν τελείωσε ποτέ, ο Παναθηναϊκός επιστρέφει στο ΟΑΚΑ για να διατηρήσει ζωντανές τις μαθηματικές ελπίδες που έχει για τίτλο και κυρίως να υπερασπιστεί τη διαφορά από τους διώκτες του ενόψει πλέι οφ. Εκεί, δηλαδή, που στοχεύει και ο Άρης, ο οποίος για δεύτερη φορά στη σεζόν φλερτάρει με τρεις συνεχόμενες νίκες, που θα του επιτρέψουν να ελπίζει για είσοδο στην πεντάδα.

ΕΚΤΑΚΤΗ ΕΙΣΦΟΡΑ: Novasports 2
ΤΡΟΪΚΑ: Σιδηρόπουλος, Μαγιάνης, Ποντίκης
ΚΟΥΡΕΜΑ: Κατσουράνης, Σαριέγκι (τιμωρ.) – Καπετάνος (τιμωρ.), Καστίγιο, Ακόστα (τραυμ.).
SPREAD: ΑΕΚ-Παναθηναϊκός 2-0, Παναθηναϊκός-Ολυμπιακός 0-1*, ΟΦΗ-Παναθηναϊκός 0-1. / Ολυμπιακός-Άρης 3-0, Άρης-ΟΦΗ 1-0, Άρης-Πανιώνιος 4-2.
ΨΗΦΟΣ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗΣ: Στον Σωτήρη Νίνη… Τώρα που ο 22χρονος μέσος επέστρεψε και, μάλιστα, ήταν εκ των κορυφαίων του Παναθηναϊκού στο Ηράκλειο, μπορούμε να αναφερθούμε και στα περυσινά. Ο Παναθηναϊκός ήταν και πάλι γηπεδούχος, το ΟΑΚΑ ήταν και πάλι άδειο και ο μέσος του τριφυλλιού ήταν εκείνος που είχε κάνει τη διαφορά στο παιχνίδι χάρη στο γκολ που είχε σημειώσει στο 19ο λεπτό της αναμέτρησης.
ΕΥΡΩ: Παρότι ο Παναθηναϊκός δεν είναι στην καλύτερή του κατάσταση, θα στηρίξουμε και θα ποντάρουμε στον άσο απέναντι στον Άρη. Η απόδοση του 1,80 στη Sportingbet είναι η επιλογή μας για την αναμέτρηση.

* Αναφέρουμε ως αποτέλεσμα το 0-1, αφού εκείνο που ενδιαφέρει στα αποτελέσματα είναι η αγωνιστική πορεία μιας ομάδας.

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ-ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Τα δύο άκρα… Από τη μία πλευρά μια ομάδα που παίζει την παραμονή της, που καίγεται για βαθμούς, που παλεύει για τη σωτηρία της. Από την άλλη, ένας πρωταθλητής. Ο Ολυμπιακός μπορεί να κατακτήσει μαθηματικά τον τίτλο και να κάνει φιέστα στο Αγρίνιο, αν κερδίσει ή αν χάσει ο Παναθηναϊκός. Οι ερυθρόλευκοι ήθελαν να γιορτάσουν την προηγούμενη αγωνιστική στο Στάδιο Καραϊσκάκη, ωστόσο η στέψη πήρε παράταση και θέλουν να πάρουν το διπλό στο Αγρίνιο για να ταξιδέψουν με την καλύτερη δυνατή ψυχολογία για το Ηράκλειο και τον ημιτελικό με τον ΟΦΗ.

ΕΚΤΑΚΤΗ ΕΙΣΦΟΡΑ: Novasports 3
ΤΡΟΪΚΑ: Κουκουλάκης, Σαραϊδάρης, Γρεβένης
ΚΟΥΡΕΜΑ: Χωρίς νέα προβλήματα ο Παναιτωλικός – Ιμπαγάσα (προσ. πρόβλημα)
SPREAD: Παναιτωλικός-Εργοτέλης 2-0, Παναιτωλικός-ΠΑΟΚ 1-1, ΑΕΚ-Παναιτωλικός 1-0. / Ολυμπιακός-Άρης 3-0, Παναθηναϊκός-Ολυμπιακός 0-1*, Ολυμπιακός-Αστέρας Τρίπολης 7-2.
ΨΗΦΟΣ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗΣ: Στον Τάκη Λεμονή. Ο Έλληνας τεχνικός είναι πάντα κεντρικό πρόσωπο στις αναμετρήσεις με τον Ολυμπιακό και ένα τέτοιο παιχνίδι θυμίζει σε μεγάλο βαθμό εκείνο προ εξαετίας, όταν ο Λεβαδειακός είχε σωθεί χάρη στη νίκη του επί των ερυθρολεύκων. Ο Παναιτωλικός, βέβαια, δεν είναι Λεβαδειακός, ωστόσο ο 42χρονος προπονητής είχε κατορθώσει και πέρυσι να πάρει αποτέλεσμα, όντας τεχνικός του Πανιωνίου, που επίσης ήταν εξαιρετικά σημαντικό για να μείνει η ομάδα της Νέας Σμύρνης στην κατηγορία.
ΕΥΡΩ: Μετά τον καταιγισμό των γκολ την προηγούμενη εβδομάδα, θα ήταν αφελές οτιδήποτε άλλο εκτός από το over 2,5 γκολ. Ειδικά, απ’ τη στιγμή που ο Παναιτωλικός έχει μέσο όρο ένα γκολ ανά αγώνα στην έδρα του. Το πάνω από 2,5 γκολ προσφέρεται στο 2,05 στη Bwin και θα είναι η επιλογή μας για το ματς.

* Αναφέρουμε ως αποτέλεσμα το 0-1, αφού εκείνο που ενδιαφέρει στα αποτελέσματα είναι η αγωνιστική πορεία μιας ομάδας.

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ-ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ

Ακόμα ένα παιχνίδι της αγωνιστικής, στο οποίο το ενδιαφέρον είναι και στις δύο πλευρές. Ο Πανιώνιος μετά την κακή παρένθεση στη Θεσσαλονίκη, θέλει να εκμεταλλευτεί την έδρα του, κάτι που δεν έκανε με Ατρόμητο και ΠΑΣ, ώστε να μείνει μακριά από την επικίνδυνη ζώνη και να μην μπλέξει σε περιπέτειες. Τον ίδιο στόχο έχει και ο Λεβαδειακός, που πήρε το διπλό που ήθελε στη Θεσσαλονίκη κόντρα στη Δόξα Δράμας και αν δεν χάσει στη Νέα Σμύρνη, τότε θα μπορεί να αισθάνεται μεγαλύτερη ασφάλεια στις τελευταίες αγωνιστικές του πρωταθλήματος.

ΕΚΤΑΚΤΗ ΕΙΣΦΟΡΑ: Novasports 1
ΤΡΟΪΚΑ: Τριτσώνης, Ευθυμιάδης, Γκάγκας
ΚΟΥΡΕΜΑ: Σκέμπρι (τιμωρ.), Αμπντουλάγεφ (τραυμ.) – Κόρμπος, Κουτσόπουλος, Ναπολεόνι (τιμωρ.).
SPREAD: ΟΦΗ-Πανιώνιος 0-1, Πανιώνιος-Δόξα 2-0, Άρης-Πανιώνιος 4-2. / Λεβαδειακός-Γιάννινα 1-1, Λεβαδειακός-Ατρόμητος 2-2, Δόξα-Λεβαδειακός 0-2.
ΨΗΦΟΣ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗΣ: Στους σκόρερ! Ο Νιάζι Κούτσι από τη μία πλευρά και ο Σουμπίνιο από την άλλη. Ο Φιλανδός επιθετικός του Πανιωνίου έχει πετύχει εννέα γκολ στη σεζόν και με δύο την προηγούμενη αγωνιστική στο «Κλεάνθης Βικελίδης» δείχνει να βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση. Το ίδιο ισχύει και για τον Βραζιλιάνο μέσο του Λεβαδειακού, ο οποίος με δεδομένη και την απουσία του Στέφανο Ναπολεόνι, θα πρέπει να σηκώσει το επιθετικό βάρος της ομάδας του και να βρει λύση, ώστε να είναι επικίνδυνη η ομάδα της Βοιωτία στις αντεπιθέσεις.
ΕΥΡΩ: Από τα τελευταία τέσσερα παιχνίδια μεταξύ των δύο ομάδων, τα τρία έχουν λήξει ισόπαλα. Παρόλα αυτά, θα επιλέξουμε τον άσο του Πανιωνίου, ο οποίος προσφέρεται στο 2,20 στη Vistabet, αφού οι κυανέρυθροι έχουν υπέρ τους και την παράδοση.

* Στο Novasports 1 θα υπάρχει παράλληλη σύνδεση με όλα τα γήπεδο και λεπτό προς λεπτό συνδέσεις και μεταδόσεις των αγώνων.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα