Γάλλοι για Λέτο

Γάλλοι για Λέτο

Gazzetta team
Γάλλοι για Λέτο

bet365

Έτοιμη να κινηθεί για την απόκτηση του Σεμπαστιάν Λέτο είναι μεγάλη γαλλική ομάδα, η οποία παρακολουθεί το τελευταίο διάστημα την πορεία της αποθεραπείας του άσου του Παναθηναϊκού.

Σύμφωνα με την «SportDay» σύλλογος που αγωνίζεται στο Σαμπιονά με μεγάλη οικονομική επιφάνεια εξετάζει πολύ σοβαρά το ενδεχόμενο απόκτησης του Αργεντινού παίκτη. Ωστόσο, δεν πρόκειται για τη Λιλ, το όνομα της οποίας έχει ακουστεί και στο παρελθόν για τον άσο του Παναθηναϊκού.

Ο συγκεκριμένος σύλλογος της Γαλλίας παρακολουθεί στενά την αποθεραπεία του Λέτο στην Ιταλία και είναι διατεθειμένος να βγάλει το ποσό των 3,5 εκατομμυρίων ευρώ από τα ταμεία του για να τον εντάξει στο δυναμικό του. Αν πάντως, ο παίκτης του «τριφυλλιού» υποβληθεί σε επέμβαση, η γαλλική ομάδα θα επανεξετάσει την περίπτωσή του.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα