Ελπίζει ακόμα ο Παναθηναϊκός

Ελπίζει ακόμα ο Παναθηναϊκός

Gazzetta team
Ελπίζει ακόμα ο Παναθηναϊκός

bet365

Αισιοδοξία ότι ο Παναθηναϊκός μπορεί τελικά να αποφύγει την τιμωρία της UEFA επικρατεί στο «τριφύλλι», καθώς υπάρχει ακόμα περιθώριο για το συγκεκριμένο ζήτημα.

Οι «πράσινοι» δίνουν μεγάλη μάχη και πιστεύουν ότι έστω και την τελευταία στιγμή θα βρεθεί η λύση. Σύμφωνα με αθλητική εφημερίδα, οι άνθρωποι που έχουν αναλάβει το θέμα θεωρούν ότι θα καταφέρουν να πάρουν μια μικρή παράταση και στην αρχή της εβδομάδας ο Παναθηναϊκός θα έχει όλα τα απαραίτητα έγγραφα έτσι ώστε να παρουσιάσει πλήρη τον φάκελο στην UEFA.

Για να συμβεί αυτό πάντως, το «τριφύλλι» θα πρέπει να αποστείλει άμεσα στην ΕΠΟ τα δικαιολογητικά που απαιτούνται. Από εκεί και πέρα η Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία θα πρέπει με τη σειρά της να στείλει τα έγγραφα στην UEFA, με την ημερομηνία που τα έλαβε από τον Παναθηναϊκό.

Ωστόσο, βασική προϋπόθεση για να γίνουν όλα αυτά είναι να καταφέρει η ΠΑΕ Παναθηναϊκός να έρθει σε διακανονισμό με τους ποδοσφαιριστές της ομάδας, είτε πρόκειται γι αυτούς που υπάρχουν στο ρόστερ είτε για πρώην στους οποίους οφείλονται χρήματα.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα