Ελπίζει ακόμα ο Παναθηναϊκός
Οι «πράσινοι» δίνουν μεγάλη μάχη και πιστεύουν ότι έστω και την τελευταία στιγμή θα βρεθεί η λύση. Σύμφωνα με αθλητική εφημερίδα, οι άνθρωποι που έχουν αναλάβει το θέμα θεωρούν ότι θα καταφέρουν να πάρουν μια μικρή παράταση και στην αρχή της εβδομάδας ο Παναθηναϊκός θα έχει όλα τα απαραίτητα έγγραφα έτσι ώστε να παρουσιάσει πλήρη τον φάκελο στην UEFA.
Για να συμβεί αυτό πάντως, το «τριφύλλι» θα πρέπει να αποστείλει άμεσα στην ΕΠΟ τα δικαιολογητικά που απαιτούνται. Από εκεί και πέρα η Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία θα πρέπει με τη σειρά της να στείλει τα έγγραφα στην UEFA, με την ημερομηνία που τα έλαβε από τον Παναθηναϊκό.
Ωστόσο, βασική προϋπόθεση για να γίνουν όλα αυτά είναι να καταφέρει η ΠΑΕ Παναθηναϊκός να έρθει σε διακανονισμό με τους ποδοσφαιριστές της ομάδας, είτε πρόκειται γι αυτούς που υπάρχουν στο ρόστερ είτε για πρώην στους οποίους οφείλονται χρήματα.
Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta. Ακολούθησέ μας και στο Google News.
