Ατομικό για τον Βέντσελ
Ο τιμωρημένος Βέντσελ ήταν ο μοναδικός ποδοσφαιριστής ο οποίος ακολούθησε ατομικό στην Κέρκυρα στην προπόνηση της Παρασκευής. Ο Σακελλαρίου έχει μία ίωση που όμως δεν συνιστά κάτι το ανησυχητικό ενώ εκτός είναι ο τραυματίας Γκουστάβο.
Ο Καβακάς έχει ρίξει το βάρος στην τακτική αλλά και στο πως να πιέζουν ψηλά στο γήπεδο οι παίκτες των Φαιάκων. Αυτό που ζητά και το οποίο περιμένει είναι πολύ καλή εικόνα στο επικείμενο παιχνίδι με την ΑΕΚ στην Σούπερ Λίγκα.
Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta. Ακολούθησέ μας και στο Google News.
