Διάψευση του ΑΠΟΕΛ για Μήτρογλου

Δημήτρης Τομαράς
Διάψευση του ΑΠΟΕΛ για Μήτρογλου

bet365

Η ομάδα του ΑΠΟΕΛ προχώρησε σε διάψευση των πληροφοριών που την ήθελαν να ενδιαφέρεται για την απόκτηση του διεθνούς σέντερ φορ, Κώστα Μήτρογλου.

Ο εκπρόσωπος Τύπου του ΑΠΟΕΛ, Πανίκος Χατζηλιάσης, με τοποθέτησή του στο κυπριακό site balla.com.cy ξεκαθάρισε πως δεν υπάρχει κανένα θέμα Μήτρογλου. «Δεν είμαστε το σωσίβιο για όσους θέλουν να ξελασπώσουν οικονομικά πάνω στην καμπούρα του ΑΠΟΕΛ. Τα έσοδα του Τσάμπιονς Λιγκ είναι ιδιαίτερα ελκυστικά για τους εκάστοτε εκπροσώπους των ποδοσφαιριστών.

Με όλη μας την ειλικρίνεια, δεν υπάρχει ίχνος ενδιαφέροντος για τον Μήτρογλου και τον Λαζαρίδη. Όλα αυτά ανήκουν στην σφαίρα της φαντασίας όσων τα έγραψαν και τα ανακυκλώνουν. Το παραμύθι με τον Μήτρογλου είναι παλιό. Ας επινοήσουν κάτι καινούριο, για να είναι πιο πιστευτοί», σχολίασε.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα