«Δεν έχω να αποδείξω κάτι»

«Δεν έχω να αποδείξω κάτι»

Δημήτρης Τομαράς
«Δεν έχω να αποδείξω κάτι»

bet365

Ο Ραφίκ Τζιμπούρ σε τηλεοπτική του συνέντευξη ισχυρίστηκε ότι δεν έχει να αποδείξει κάτι και πως προσπαθεί πάντα για το καλύτερο στον Ολυμπιακό.

Ο Ραφίκ Τζιμπούρ έδωσε συνέντευξη στο Novasports και στον Νίκο Γαβαλά, η οποία θα προβληθεί στην «Ώρα των Πρωταθλητών» το βράδυ της Παρασκευής. Μεταξύ άλλων ο Αλγερινός τόνισε για:

Το εάν ερχόμενος στον Ολυμπιακό απ' την ΑΕΚ, ένιωθε πως ήθελε να αποδείξει κάτι: «Όχι, δεν το πιστεύω αυτό. Οι άνθρωποι που με γνωρίζουν, με ζουν στην καθημερινότητά μου και είναι κοντά μου, σίγουρα με εκτιμούν γι' αυτό που είμαι. Όλοι οι άνθρωποι με τους οποίους έχω συνεργαστεί σε όλες τις ομάδες που έχω υπάρξει, κράτησα επαφές μαζί τους. Αλλά ακόμη και αν δεν κράτησα, όταν συναντιόμαστε, κάνουμε πλάκες, αστειευόμαστε, έχουμε μία καλή επαφή.

Η αλήθεια είναι πως είμαι ένας ποδοσφαιριστής με χαρακτήρα, αλλά δεν είμαι ψεύτης και δεν είμαι προδότης. Όταν είμαι με ανθρώπους οι οποίοι καταλαβαίνω πως θέλουν το κακό μου και προσπαθούν να δημιουργήσουν προβλήματα, έχω μία ανθρώπινη αντίδραση. Ξέρω ποιος είμαι και ξέρω τι αξίζω και νομίζω πως σε αυτό το επίπεδο, δεν έχω ν' αποδείξω τίποτα. Γιατί όταν είσαι φυσικός, τότε σε εκτιμούν οι άνθρωποι. Και εγώ θέλω να παραμείνω φυσικός».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα