«Ιατρικός σύμβουλος» έβριζε τον Μπόλονι!

«Ιατρικός σύμβουλος» έβριζε τον Μπόλονι!

«Ιατρικός σύμβουλος» έβριζε τον Μπόλονι!

bet365

Άνθρωπος που παρουσιάστηκε με την ιδιότητα του ιατρικού συμβούλου ήταν αυτός που επιτέθηκε φραστικά στον Λάζλο Μπόλονι, σύμφωνα με τον Κώστα Ιωσηφίδη, που παρέστη ως μάρτυρας στην απολογία του ΠΑΟΚ.

Η «ασπρόμαυρη» ΠΑΕ απολογήθηκε σήμερα ενόψει της Πειθαρχικής Επιτροπής της Σούπερ Λιγκ για την συμπεριφορά του Λάζλο Μπόλονι στο παιχνίδι με την Κέρκυρα την περασμένη Κυριακή. Ο γενικός αρχηγός ωστόσο του ΠΑΟΚ δήλωσε πως ο Ρουμάνος τεχνικός προκλήθηκε, γι' αυτό και αντέδρασε κατ' αυτόν τον τρόπο.

Άσος ημίχρονο/άσος τελικό στον αγώνα ΠΑΟΚ-ΠΑΣ Γιάννινα σε απόδοση 2.15 στην bwin

Συγκεκριμένα ο Κώστας Ιωσηφίδης υποστήριξε ότι: «Ήμουν δίπλα και είδα τι ακριβώς έγινε. Κάποιος κύριος Προβατάς, δικηγόρος στο επάγγελμα που μπήκε στο γήπεδο με την ιδιότητα του ιατρικού συμβούλου, έβρισε τον προπονητή μας στα ρουμάνικα και ο κ. Μπόλονι απάντησε. Προκλήθηκε και αντέδρασε έτσι. Το ματς κυλούσε ομαλά για τον ΠΑΟΚ και νομίζω ότι υπάρχει προσωπικό πρόβλημα του κ. Στυλιάρα με τον Μπόλονι».

Στην συνέχεια τόνισε ότι ο διαιτητής του αγώνα είχε προηγούμενα με τον προπονητή του «Δικεφάλου του Βορρά», ενώ κατηγόρησε τον διαιτητή πως είχε… προηγούμενα με τον τεχνικό του «Δικεφάλου του Βορρά», λέγοντας πως: «Στην πρωινή σύσκεψη πριν το ματς με την Κέρκυρα ο κ. Στυλιάρας μας είπε "αν βγάλει κιχ ο Μπόλονι θα τον αποβάλλω γιατί εξαιτίας του εγώ τιμωρήθηκα για δύο αγωνιστικές"».

Παράλληλα ως αβάσιμη χαρακτήρισε την ποινή απαγόρευσης εισόδου στα γήπεδα του Λάζλο Μπόλονι, ο νομικός εκπρόσωπος της ΠΑΕ, αναφέροντας μάλιστα ως δεδικασμένο άλλους προπονητές που τιμωρήθηκαν γι' ανάλογη συμπεριφορά με πρόστιμο.

Στις τάξεις τουν ΠΑΟΚ πάντως υπάρχει την αισιοδοξία ότι τελικά ο τεχνικός της ομάδας θα τιμωρηθεί μόνο με πρόστιμο, ενώ η απόφαση αναμένεται να έχει βγει μέχρι το απόγευμα.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα