Με «Iceman» στα play offs!

Με «Iceman» στα play offs!

Γράφει ο... Αετός!
Με «Iceman» στα play offs!

bet365

Επιτέλους και ένα ευχάριστο νέο για τους φίλους της ΑΕΚ, αφού ο «Γκούντι» ετοιμάζεται για την επιστροφή του, παίρνοντας μάλιστα μέρος στην κανονική προπόνηση της ομάδας.

Ο Έιντουρ Γκούντγιονσεν περνάει τον δικό του Γολγοθά από τον περασμένο Οκτώβριο και το ματς με τον Ολυμπιακό, και πλέον όλα δείχνουν ότι είναι έτοιμος να επιστρέψει. Ο Ισλανδός άσος πήρε μέρος της κανονικής προπόνησης της Τετάρτης και όλα δείχνουν ότι θα είναι έτοιμος να αγωνιστεί έστω και για λίγο πριν ολοκληρωθεί η ποδοσφαιρική σεζόν, όπως είχε υποσχεθεί ο ίδιος σε αντιπαράθεση με τους υπολογισμούς των ειδικών.

Οι μέρες της επιστροφής του λοιπόν μετρούν αντίστροφα, αφού μετά το χειρουργείο του, τους πολλούς πόνους και την πολύ σκληρή δουλειά (κυρίως στο γυμναστήριο) ο Iceman ακολούθησε πέρα από το ατομικό του πρόγραμμα μέρος της προπόνησης της ΑΕΚ, σε ασκήσεις κατοχής και κυκλοφορίας της μπάλας, σκορπίζοντας χαμόγελα στα Σπάτα.

Μάλιστα, έδειξε πρόθυμος να συνεχίσει σε όλο το πρόγραμμα, ωστόσο προτιμήθηκε να μην ζοριστεί και το μόνο που απομένει είναι να μάθουμε την ημερομηνία επιστροφής του στην ενεργό δράση, και αν θα είναι στα play offs.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα