Αρνητικοί για διακανονισμό!

Αρνητικοί για διακανονισμό!

Νίκος Αθανασίου
gazzetta default image fallback

bet365

Oι παίκτες του Παναθηναϊκού συζήτησαν πριν την προπόνηση και φαίνεται πως θα απαντήσουν αρνητικά στον διακανονισμό ζητώντας να παραστεί κάποιος μέτοχος για να τους ενημερώσει.

Ο Δημήτρης Γόντικας έδωσε το παρών στην προπόνηση της Τρίτης στην Παιανία, ενημερώνοντας τους παίκτες για τις προσθέσεις των διοικούντων για υπογραφή διακανονισμών μαζί τους, προκειμένου να πάρουν σταδιακά τα χρήματα που τους οφείλονται. Ο πρώην, πλέον, πρόεδρος της ΠΑΕ, τους ζήτησε να βάλουν πλάτη για την ομάδα σε αυτή τη δύσκολη στιγμή, η αλήθεια όμως είναι ότι και οι ίδιοι οι ποδοσφαιριστές έχουν κουραστεί από την κατάσταση αυτή.

Η νίκη του Παναθηναϊκού επί του Άρη προσφέρεται σε απόδοση 1.727 στην vistabet

Την Τετάρτη, οι παίκτες συζήτησαν για περίπου δέκα λεπτά πριν την προπόνηση, προκειμένου να αποφασίσουν τι στάση θα ακολουθήσουν. Οι περισσότεροι έλεγαν ότι «δεν μας δίνουν σημασία και δεν ασχολούνται μαζί μας, κάναμε αρκετή υπομονή, δεν πάει άλλο». Προσπάθησαν να σκεφτούν κάποια λύση, αλλά η υπομονή τους έχει εξαντληθεί.

Επειδή λοιπόν η απόφαση που θα ληφθεί θα είναι συλλογική και θα αφορά όλους τους παίκτες, μετά τα σημερινά δεδομένα η απάντησή τους στην πρόταση για τον διακανονισμό, τείνει προς το όχι. Οριστικές εξελίξεις θα υπάρχουν αύριο, όταν θα πάνε στην Παιανία τα χαρτιά των διακανονισμών. Το θέμα πάντως δεν είναι τόσο απλό, γιατί αφορά και παίκτες που δεν βρίσκονται στην ομάδα, όπως ο Μάντζιος, ο Μελίσσης και ο Φερνάντες.

Στο μεταξύ, οι παίκτες, μέσω του Γιόσου Σαριέγκι, θα μεταφέρουν αίτημα προκειμένου να συναντηθούν με κάποιον από τους μετόχους, έτσι ώστε να συζητήσουν αναλυτικά τα προβλήματα και να πάρουν απαντήσεις.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα