Κοντοές: «Αν κοιμούνται ήσυχοι οι μέτοχοι...»

Κοντοές: «Αν κοιμούνται ήσυχοι οι μέτοχοι...»

Gazzetta team
Κοντοές: «Αν κοιμούνται ήσυχοι οι μέτοχοι...»

bet365

Ο Γιάννης Κοντοές μίλησε για την κατάσταση που επικρατεί στην ΑΕΚ, πέταξε το μπαλάκι στους μετόχους, ενώ αναφέρθηκε και στην δική του πορεία στην Ένωση.

Ο άσος της ΑΕΚ, Γιάννης Κοντοές, φιλοξενήθηκε στο πάνελ της τηλεοπτικής εκπομπής του κρατικού καναλιού «Αθλητική Κυριακή», και αρχικά τόνισε πως:

«Από την ΑΕΚ παίρνω συνεχώς πάρα πολλά. Και μόνο που είμαι στο ρόστερ της. Σίγουρα το οικονομικό παίζει ρόλο. Υπάρχει πρόβλημα και επειδή δεν θέλω να φανώ λαϊκιστής επηρεάζει. Όμως είμαστε σε μία πολύ μεγάλη ομάδα. Και μόνο που είμαι στην ΑΕΚ παίρνω πολλά και τα προβλήματα είναι υποχρέωσή μου να τα ξεπερνώ», και πρόσθεσε:

«Δεν ξέρω ποιοι είναι οι... πολιτικοί της ΑΕΚ. Ξέρω ότι είναι ο κ. Δημητρέλος πρόεδρος, που είναι μία φυσιογνωμία ζεστή και διαδέχθηκε τον κ. Αδαμιδη. Μας έχει πει ότι ο ίδιος δεν έχει λεφτά και πως περιμένει από τους μετόχους να του δώσουν για να μας δώσει. Εγώ, επειδή είμαι και νέος στην ΑΕΚ, δεν ξέρω κανέναν από τους μετόχους. Κανείς δεν έχει έρθει να μου μιλήσει, να με γνωρίσει.

Δεν θέλω να με αντιμετωπίζουν στο γήπεδο σαν απλήρωτο. Όποιος έχει πρόβλημα μένει έξω. Αυτή τη στιγμή είναι παίκτες στα αποδυτήρια της ΑΕΚ όπως ο Δέλλας, όπου εγώ... πανηγυρίζω που είναι εκεί».

Ο αμυντικός της ΑΕΚ συνέχισε λέγοντας μεταξύ άλλων: «Όλοι προσπαθούν και καταλαβαίνουν τη φιλοσοφία του που έχω. Πιστεύουμε όλοι ότι αυτή η ομάδα έχει μέλλον. Χωρίς να θέλω να φανώ «καλός» ή να πω κάτι και μόνο ότι υπάρχει ομάδα και δεν έχει βγει προς τα έξω κανένα περιστατικό είναι τρομερά σημαντικό».

Για τον Λυμπερόπουλο και τις δηλώσεις του μετά το ματς είπε: «Όταν μιλάει ο Νίκος καταλαβαίνετε πως έχει η κατάσταση. Το ποτήρι δεν είναι καν μισογεμάτο ή μισοάδειο. Έχει σπάσει! Τους μετόχους δεν τους ξέρω, αλλά αν κοιμούνται ήσυχοι που η ομάδα τους δεν έχει να βγάλει εισιτήρια εμένα μου... περισσεύει».

Για το ματς με την Κέρκυρα: «Είναι καλό που η Κέρκυρα θα θέλει με μας βαθμούς γιατί θα ανοιχτεί. Θα είναι καλό πιστεύω για μας γιατί θα βρούμε χώρους».

Για τον εαυτό του: «Καταρχάς να είμαι σταθερός στην απόδοσή μου. Να βελτιώνομαι όσο μπορώ και να περνάω καλά»
Επίσης μίλησε και για τον Ολυμπιακό χαρακτηρίζοντάς τον δίκαια πρωταθλητή: «Ο Ολυμπιακός είναι δίκαια πρωταθλητής, είναι μία κλάση πάνω από όλες τις ομάδες, γιατί έχει βάθος στο ρόστερ του και μία καυτή έδρα».

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα