Με Γιάννου στην Κέρκυρα ο ΠΑΟΚ

Με Γιάννου στην Κέρκυρα ο ΠΑΟΚ

Με Γιάννου στην Κέρκυρα ο ΠΑΟΚ

bet365

Τον Απόστολο Γιάννου φαίνεται πως προορίζει ο Λάζλο Μπόλονι για αντικαταστάτη του Γιώργου Φωτάκη στην εκτός έδρας αναμέτρηση της Κυριακής με την Κέρκυρα.

Ο Ρουμάνος τεχνικός δεν θα μπορέσει να έχει στη διάθεσή του στο παιχνίδι της 26ης αγωνιστικής με τους Φαίακες τον έμπειρο Φωτάκη ο οποίος είναι τιμωρημένος, γεγονός που τον αναγκάζει να βρίσκεται στην αναζήτηση του αντικαταστάτη του. Αυτό που φάνηκε απ' τη σημερινή προπόνηση του «Δικεφάλου του Βορρά», είναι πως ο 22χρονος Γιάννου θα είναι αυτός που πιθανότατα θα κληθεί να καλύψει το κενό του, με το θέμα ωστόσο να ξεκαθαρίζει τις επόμενες μέρες.

Από εκεί και πέρα ατομικό πρόγραμμα ακολούθησαν για μία ακόμα μέρα ο Βλάντιμιρ Ίβιτς και ο Αραούχο Έτο, ενώ το «παρών» δεν έδωσαν οι Γεωργιάδης και Τσουκαλάς, που έλειπαν στην Εθνική Ενόπλων. Παράλληλα ο Λάζλο Μπόλονι υπέβαλε τους παίκτες του και σε... βιντεοθεραπεία, αναλύοντας τον τρόπο παιχνιδιού της προσεχούς αντιπάλου του ΠΑΟΚ.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα