«Καρμανιόλα» ο ΚΑΠ για Παναθηναϊκό!

Gazzetta team
«Καρμανιόλα» ο ΚΑΠ για Παναθηναϊκό!

bet365

Βαρύς αναμένεται να πέσει ο πέλεκυς στον Παναθηναϊκό μετά την διακοπή του αγώνα. Ο Πειθαρχικός Κώδικας προβλέπει αφαίρεση 3 βαθμών φέτος, 2 τη νέα χρονιά και το ματς στους «ερυθρόλευκους» με 3-0. Kινδυνεύει και η έδρα!

Τα σοβαρά επεισόδια και η διακοπή του ντέρμπι μπορούν να στοιχίσουν πολύ στον Παναθηναϊκό που κινδυνεύει σοβαρά όχι απλά με τιμωρία έδρας, αλλά και αφαίρεσης βαθμών. Συγκεκριμένα ο Πειθαρχικός Κώδικας προβλέπει πως σε περίπτωση διακοπής του αγώνα η ομάδα που ευθύνεται τιμωρείται με αφαίρεση 3 βαθμών για φέτος, 2 τη νέα χρονιά, ενώ το ματς κατακυρώνεται υπέρ του αντιπάλου με 3-0.

Όσον αφορά τις αγωνιστικές και την τιμωρία έδρας, αυτό έχει να κάνει με το τι θα γράψει ο Κάκος στο φύλλο αγώνα. Αν αναφερθεί σε εκτεταμένα επεισόδια η τιμωρία θα είναι μία με δύο αγωνιστικές, ενώ αν γράψει πως η διακοπή υπήρξε λόγω εισόδου οπαδών στον αγωνιστικό χώρο, τότε η ποινή θα είναι 2 με 3 αγωνιστικές.

Όπως όλα δείχνουν πάντως ο πέλεκυς αναμένεται να πέσει βαρύς στον Παναθηναϊκό που κινδυνεύει πολύ σοβαρά με εξοντωτική ποινή.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα