Μετωπική με Πολιτεία!

Φώτης Καρακούσης
Μετωπική με Πολιτεία!

bet365

Την απόφαση να τροποποιηθεί το άρθρο 5, πήρε η Γενική Συνέλευση της Σούπερ Λίγκας. Πλέον πηγαίνουμε σε μετωπική διοργανώτριας αρχής με την Πολιτεία.

Όπως αναμενόταν η Σούπερ Λίγκα κατά την σημερινή της Γενική Συνέλευση ήρθε σε μετωπική με την Πολιτεία για το θέμα του άρθρου 5. Το συγκεκριμένο άρθρο τόνιζε πως οι ομάδες για να μπορούν να συμμετάσχουν στο πρωτάθλημα θα πρέπει να πάρουν την άδεια της ΕΕΑ, με την Λίγκα να είναι κάθετα αντίθετη.

Από την στιγμή που υπάρχει αυτή η αντίδραση, είναι στον αέρα και η χορηγία του ΟΠΑΠ, με τις ομάδες να την θεωρούν έτσι και αλλιώς μικρότερη από αυτή που άξιζε να είναι. Η Σούπερ Λίγκα εξέδωσε ανακοίνωση, για την απόφαση της Γενικής Συνέλευσης, στην οποία έλαβαν μέρος όλες οι ομάδες πλην των ΑΕΚ και Αστέρα Τρίπολης, ενώ το παρών έδωσαν οι πρόεδροι του Ολυμπιακού και του Παναθηναϊκού Βαγγέλης Μαρινάκης και Δημήτρης Γόντικας αντίστοιχα. Ανακοίνωση υπήρξε και για την απόφαση του Δ.Σ της Λίγκας που είχε να κάνει κυρίως με το θέμα του ΟΠΑΠ.

Η ανακοίνωση της Γενικής Συνέλευσης

Σε συμμόρφωση με την από 21/2/2012 έγγραφη εντολή της ΕΠΟ, η Γενική Συνέλευση αποφάσισε ομόφωνα όπως τροποποιήσει το άρθρο 5 παράγραφος 5 του καταστατικού ως εξής:

«Οι προϋποθέσεις κτήσης και διατήρησης της ιδιότητας μέλους του συνεταιρισμού είναι αυτές που καθορίζονται στο παρόν καταστατικό καθώς και στο καταστατικό και τους κανονισμούς της ΕΠΟ».

Ο συνεταιρισμός ευελπιστεί όπως η Πολιτεία, η FIFA, η ΕΠΟ και οι λοιποί αρμόδιοι φορείς καταλήξουν σε κοινά αποδεκτή λύση, αναφορικά με το ζήτημα των αρμοδιοτήτων της ΕΕΑ.

Η ανακοίνωση του Διοικητικού Συμβουλίου

Το Διοικητικό Συμβούλιο της Super League κατά τη σημερινή του συνεδρίαση αποφάσισε ομόφωνα τα εξής:

Εξουσιοδότησε τον πρόεδρο του Δ.Σ. και επιτροπή αποτελούμενη από εκπροσώπους των ΠΑΕ-Μελών ΟΣΦΠ, ΠΑΟ, ΠΑΟΚ, ΑΡΗ και ΟΦΗ να συναντηθούν άμεσα με τα αρμόδια όργανα της Πολιτείας σε ανώτατο επίπεδο, προκειμένου να συζητηθούν τα ακόλουθα ζητήματα:
1) Ρύθμιση φορολογικών θεμάτων.
2) Οριστικοποίηση σύμβασης ανταποδοτικής χορηγίας με την ΟΠΑΠ Α.Ε.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα