«Χαμός» με τον νέο Σαουδάραβα

«Χαμός» με τον νέο Σαουδάραβα

«Χαμός» με τον νέο Σαουδάραβα

bet365

Νέο όνομα δίνει ο Τσάκας για τον Σαουδάραβα επενδυτή, ο οποίος εμφανίζεται ως... Πρέσβης (!) και επιχειρηματίας, αλλά φωτογραφία πουθενά. Νέα παράταση στην πρόταση.

Ο Βλάσης Τσάκας επιμένει για το Σαουδαραβικό fund και διόρθωσε το όνομα που ο ίδιος διέρρευσε το βράδυ της Δευτέρας ως επί κεφαλής της κίνησης για την ΠΑΕ Παναθηναϊκός.

Σύμφωνα με τα νέα στοιχεία του Τσάκα, πρόκειται για τον Αμντούλ Αζίζ Αλ Χαζά και όχι Αλ Χαγκάγκ όπως είχε υποστηρίξει, ενώ υπογραμμίζει πως πρόκειται για έναν από τους πιο ισχυρούς επιχειρηματίες στην Σαουδική Αραβία.

Το νέο όνομα, εμφανίζεται να είναι επικεφαλής μεγάλης εταιρίας που ασχολείται με έργα real estate, ύδρευσης και κατασκευής δρόμων. Παράλληλα, φέρεται να έχει διατελέσει Πρέσβης του Σαουδαραβικού κράτους στο Λίβανο, την χρονιά του 2007 όπου υπήρχαν έντονα επεισόδια με τους Παλαιστίνιους.

Πάντως, μάλλον πρόκειται για... φαντομά, αφού φωτογραφία του δεν εμφανίζεται πουθενά.

Όσο για τα έγγραφα, το αρχικό... «διήμερο» μετατέθηκε για το τέλος της εβδομάδας και... βλέπουμε.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα