Ο Καζίμ μοιράζει εισιτήρια

Ο Καζίμ μοιράζει εισιτήρια

gazzetta default image fallback

bet365

Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης.
Προσθήκη του gazzetta.gr στην Google
Τρία διπλά εισιτήρια θα μοιράσει ο Καζίμ Ρίτσαρντς για τον επαναληπτικό του Ολυμπιακού με την Ρούμπιν Καζάν μέσω διαγωνισμού στην σελίδα που διατηρεί στο Twitter.

Ο Τούρκος άσος των «ερυθρολεύκων» θα αναρτήσει μια ερώτηση στις 19:00 και οι τρεις νικητές θα κερδίσουν έξι εισιτήρια αξία 50 ευρώ.

«Γεια σας, φίλοι μου συνεχίστε να παρακολουθείτε αυτή τη σελίδα και έξι εισιτήρια θα καταλήξουν σε τρεις τυχερούς! Η ερώτηση θα γίνει στις 19:00», έγραψε ο Καζίμ στο λογαριασμό του.

 

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta. Ακολούθησέ μας και στο Google News.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα