«Τρία ματς σαν τελικοί»!

«Τρία ματς σαν τελικοί»!

Gazzetta team
gazzetta default image fallback

bet365

Ο Σεμπάστιαν Λέτο αδημονεί να γυρίσει στην δράση και χαρακτηρίζει τελικούς τα ματς με ΠΑΟΚ, ΑΕΚ και Ολυμπιακό! «Μέλι» από Κλέιτον για τον Αργεντίνο, αλλά και τον Φερέιρα!

Ο Αργεντίνος πρώτος σκόρερ του πρωταθλήματος... φιλοξενήθηκε στον αέρα της ΕΡΑ ΣΠΟΡ στο στούντιο της οποίας ήταν ένας ακόμη βασικός παίκτης του Παναθηναϊκού! Ο Σίλβα Κλέιτον ο οποίος μεταξύ άλλων αναφέρθηκε και στο πόσο σημαντικό ρόλο παίζει η μουσική μέσα στα αποδυτήρια!

Ο Λέτο δεν θέλησε να πει και πολλά και έστειλε ένα μήνυμα στον κόσμο τονίζοντας: «Είμαι χαρούμενος με την χρονιά που κάνω. Ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους και μια μεγάλη αγκαλιά»! Όσο αφορά το σερί αγώνων με ΠΑΟΚ, ΑΕΚ και Ολυμπιακό που εν πολλοίς θα κρίνουν και τον φετινό πρωταθλητή, ο Αργεντίνος σούπερ σταρ τόνισε: «Τρία πολύ σημαντικά παιχνίδια. Να τα δούμε σαν τελικούς γιατί είναι πάρα πολύ σημαντικά για την συνέχεια και την προσπάθεια για το πρωτάθλημα»!

Από την πλευρά του, ο Κλέιτον που έκανε και χρέη... μεταφραστή μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον καλό του φίλο αποθεώνοντας τις αγωνιστικές του ικανότητες! Όμως εκτός από τον Λέτο, ο Βραζιλιάνος μεσοεπιθετικός είχε καλά λόγια και για τον προπονητή του Ζεσουάλδο Φερέιρα λέγοντας πως «αυτός μας ηρεμεί πάρα πολύ και πιστεύει στις δυνατότητες μας»!

Για την καλοκαιρινή δήλωση του Κατσουράνη ο Κλέιτον τόνισε: «Το καλό ποδόσφαιρο ήρθε στην πορεία αλλά η θέληση υπήρχε από την αρχή αφού είχαμε καλό κλίμα. Ο Κατσουράνης είναι πιο έμπειρος και ίσως από πιο νωρίς να είχε δει κάτι. Μαζί με τον Καραγκούνης που είναι σημαία βοηθάνε πολύ. Είναι παίκτες που πρέπει όλοι να σεβόμαστε»!

Για το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό: «Έχει ακόμη 8 αγωνιστικές και θα παιχθούν πολλά. Υπάρχουν αρκετοί βαθμοί ακόμη και πρέπει να κοιτάμε κάθε ματς ξεχωριστά. Αν κερδίζεις τον αντίπαλο που παίζεις μαζί του το πρωτάθλημα είναι... έξι βαθμοί. Αλλά ποτέ δεν ξέρεις γιατί υπάρχουν άλλα 7 ματς. Αν κερδίσουμε τον Ολυμπιακό και όχι τα άλλα δεν γίνεται τίποτα»!

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα