«Αντιμετωπίζαμε τους καλύτερους»
Τάσος Αυλωνίτης: «Ήμασταν πολύ καλά διαβασμένοι από το ματς του Κυπέλλου. Παρουσιαστήκαμε καλύτεροι. Όμως παίζαμε κόντρα στην καλύτερη ομάδα του πρωταθλήματος. Αντιμετωπίζαμε τους καλύτερους παίκτες».
Βασίλης Ρόβας: «Σταθήκαμε πάρα πολύ καλά και μέχρι να δεχθούμε το πρώτο γκολ δεν είχαμε τίποτα να χάσουμε. Ο Ολυμπιακός ήταν αυτός που ήθελε τη νίκη για να πάει αήττητος στο μεγάλο ντέρμπι του ΟΑΚΑ. Δεχθήκαμε το γκολ λίγο πριν το τέλος του πρώτου μέρους και η πλάστιγγα έγειρε προς τον Ολυμπιακό. Αν πηγαίναμε στο ημίχρονο με το 0-0 θα ήταν διαφορετικά τα πράγματα
Από εκεί και πέρα εμείς έχουμε εντός έδρας παιχνίδια με ομάδες που έχουν τους ίδιους στόχους με εμάς. Εάν δείξουμε τον καλό εαυτό μας δεν θα έχουμε να φοβηθούμε τίποτα. Εκτός έδρας είναι δύσκολα τα παιχνίδια, αλλά μπορούμε να τα διεκδικήσουμε».
Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta. Ακολούθησέ μας και στο Google News.
