«Πελάτης» του ο Πανιώνιος

«Πελάτης» του ο Πανιώνιος

Κώστας Παλαιολόγος
gazzetta default image fallback

bet365

Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης.
Προσθήκη του gazzetta.gr στην Google
Την εξαιρετική του παράδοση σκοραρίσματος στους εντός έδρας αγώνες του Ολυμπιακού με τον Πανιώνιο συνέχισε ο Λουίς Ντιόγκο.Ο Βραζιλιάνος φορ, ο οποίος με κεφαλιά στο 50ό λεπτό διαμόρφωσε το τελικό 2-0 υπέρ των «ερυθρόλευκων» πέτυχε το «παρθενικό» του γκολ στο φετινό πρωτάθλημα και το δεύτερο συνολικά από την ημέρα της επιστροφής του στον Ολυμπιακό. Κια τα δύο κόντρα στον Πανιώνιο.


Την εκπληκτική παράδοση σκοραρίσματος στα εντός έδρας παιχνίδια του Ολυμπιακού απέναντι στον Πανιώνιο διεύρυνε ο Λουϊς Ντιόγκο. Ο Βραζιλιάνος επιθετικός, ο οποίος με κοντινή κεφαλιά στο 50ό λεπτό διαμόρφωσε το τελικό 2-0 υπέρ της πειραϊκής ομάδας, σημείωσε το «παρθενικό» του γκολ στο φετινό πρωτάθλημα και το δεύτερο συνολικά από την ημέρα της επιστροφής του στον Ολυμπιακό.

Κατά διαβολική σύμπτωση και το προηγούμενο γκολ, που είχε σημειώσει ο 25χρονος στράικερ ήταν κόντρα στον Πανιώνιο στις 25 του περασμένου Γενάρη στο επιβλητικό 4-0 επί των «κυανέρυθρων» στην προημιτελική φάση του Κυπέλλου.

Επίσης, ο Ντιόγκο είχε ξαναβρεί δίχτυα κόντρα στον Πανιώνιο στην πρώτη του σεζόν στον Ολυμπιακό (σ.σ. περίοδος 2008/09), πάλι με προπονητή τον Ερνέστο Βαλβέρδε όταν με κεφαλιά πάλι είχε ζευγαρώσει τα τέρματα των «ερυθρόλευκων» στην άνετη νίκη με 4-1 επί του Πανιωνίου (σ.σ. τα άλλα γκολ οι Μπελούτσι (31') και Μήτρογλου (78', 80').

 

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta. Ακολούθησέ μας και στο Google News.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα