Τα πλάνα και ο... κεραυνός!

Τα πλάνα και ο... κεραυνός!

Νίκος Αθανασίου
Τα πλάνα και ο... κεραυνός!

bet365

Οι σκέψεις του Ζεσουάλδο Φερέιρα ενόψει Εργοτέλη περιλαμβάνουν τριάδα στα χαφ με Σιμάο, Βιτόλο και Κατσουράνη. Κεραυνός «χτύπησε» το αεροπλάνο κατά τη προσγείωση στο Ηράκλειο!

Επικίνδυνη αποστολή για τον Παναθηναϊκό στο Ηράκλειο. Οι «πράσινοι» αντιμετωπίζουν τον Εργοτέλη και φυσικά άλλο αποτέλεσμα πέρα από τη νίκη δεν υπάρχει. Ο Ζεσουάλδο Φερέιρα πονοκεφαλιάζει για τις απουσίες των Λέτο, Ζέκα και Κουίνσι αλλά φαίνεται να έχει κατασταλάξει στη ενδεκάδα που θα παρατάξει κόντρα στους Κρητικούς. Κάτω από τα δοκάρια θα ξεκινήσει ο Καρνέζης, αριστερά ο Σπυρόπουλος, δεξιά ο Μαρίνος και ο Σαριέγκι με τον Μπιάρσμιρ στο κέντρο της άμυνας. Βιτόλο, Σιμάο και Κατσουράνης θα είναι στη τριάδα των χαφ, με τους Χριστοδουλόπουλο και Κλέιτον στα άκρα. Στη κορυφή της επίθεσης ο Τοτσέ.

«Αφού γλιτώσαμε, θα πάρουμε το πρωτάθλημα»

Από κει και πέρα, κατά την προσγείωση στο Ηράκλειο ένας δυνατός κρότος ταρακούνησε τους πάντες! Κεραυνός χτύπησε το αεροπλάνο αλλά δεν ήταν κάτι σοβαρό. Μάλιστα τα χαμόγελα επανήλθαν άμεσα και όπως έλεγαν κάποιοι από τους «πράσινους» ''αφού γλιτώσαμε και από κεραυνό δεν το χάνουμε το πρωτάθλημα''.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα