«Γιατί σε μένα;»

«Γιατί σε μένα;»

Δημήτρης Τομαράς
«Γιατί σε μένα;»

bet365

Απαρηγόρητος ήταν ο Μάρκο Πάντελιτς από τον τραυματισμό του που τον οδηγεί στο χειρουργείο και τον θέτει νοκ άουτ για το υπόλοιπο της σεζόν. «Γιατί σε μένα;», έλεγε ο Σέρβος.

Ο Πάντελιτς από μέρους δεν μπορούσε να πιστέψει την ατυχία που τον βρήκε. Ο Σέρβος επιθετικός που υπέστη κάταγμα στον έξω σφυρό του δεξιού του ποδιού πρόκειται να χειρουργηθεί άμεσα και φυσικά θα χάσει το υπόλοιπο της χρονιάς.

Θα σκοράρει ο Ολυμπιακός περισσότερα από 2,5 τέρματα εναντίον του Πανιωνίου; Παίξτο σε απόδοση 1.95 στην sportingbet

Ο ίδιος ο άσος του Ολυμπιακού ήταν πολύ στεναχωρημένος. Πιο χαρακτηριστικά τόνιζε ότι «γιατί σε μένα; Δεν μπορεί να μου συμβαίνει αυτό». Θυμίζουμε πως ο έμπειρος παίκτης είχε χτυπήσει και στο ματς Κυπέλλου με τον Θρασύβουλο, όπου χρειάστηκε να κάνει αρκετά ράμματα στο πόδι του.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα