Προβλήματα και επιστροφές...

Φώτης Καρακούσης
gazzetta default image fallback

bet365

Με προβλήματα συνεχίζει την προετοιμασία του ο Ατρόμητος για το Κυριακάτικο παιχνίδι με τον ΠΑΣ στα Γιάννενα. Ο Γιώργος Δώνης δεν είχε τους Ιτάνζ, Επστάιν και Μπάλλα που ακολούθησαν πρόγραμμα θεραπείας, αλλά και τους Τόμας και Καραμάνο. Στο ματς με τους Ηπειρώτες θα επιστρέψουν οι Μήτρογλου και Δημούτσος.

Με τον ΟΦΗ να παίζει στο ΟΑΚΑ κόντρα στην ΑΕΚ, ο Ατρόμητος θέλει τη νίκη στο Κυριακάτικο παιχνίδι του με τον ΠΑΣ στα Γιάννενα, προκειμένου να καταφέρει να μείνει μόνος στην 5η θέση του βαθμολογικού πίνακα. Οι Περιστεριώτες συνεχίζουν με προβλήματα την προετοιμασία τους για το παιχνίδι αυτό, καθώς σήμερα δεν προπονήθηκαν οι Ιτάνζ, Επστάιν και Μπάλλας, οι οποίοι ακολούθησαν πρόγραμμα αποθεραπείας, ενώ ο Καραμάνος υποβλήθηκε σε μαγνητική προκειμένου να φανεί από που προήλθε το πρόβλημα στο γόνατο με τις εξετάσεις να βγαίνουν αύριο Παρασκευή. Επίσης λόγω ίωσης απουσίασε και ο Τόμας (φωτό).

Βέβαια στην αναμέτρηση με τους Γιαννιώτες θα επιστρέψουν οι Μήτρογλου και Δημούτσος που εξέτισαν τις ποινές τους.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα