Ανεβάζουν ρυθμούς στην Ξάνθη

Δημήτρης Τομαράς
Ανεβάζουν ρυθμούς στην Ξάνθη

bet365

Ιδιαίτερα δυνατά ξεκίνησε την προετοιμασία της για το παιχνίδι με τον Αστέρα Τρίπολης η ομάδα της Ξάνθης.

Στην προπόνηση της Τετάρτης η αρχή για τους παίκτες της Ξάνθης έγινε με τρέξιμο, διατάσεις και ασκήσεις με την μπάλα. Στο δεύτερο μέρος σειρά είχαν οι ασκήσεις ταχύτητας και δύναμης με τους ποδοσφαιριστές να ανεβάζουν τους ρυθμούς τους ενώ στο τρίτο κομμάτι της προπόνησης οι παίκτες της ακριτικής ομάδας χωρίστηκε σε υποομάδες και οι παίκτες αγωνίστηκαν σε μικρά τετράγωνα και παιχνίδια 8 εναντίον 8.

Σοβαρά αγωνιστικά προβλήματα δεν υπάρχουν για την ομάδα του Μαρίνου Ουζουνίδη που δεν μπορεί να υπολογίζει τον Σπύρο Βάλλα λόγω τιμωρίας για το σαββατιάτικο παιχνίδι ενώ αντίθετα γυρίζει ο Ρικάρντο Ντάνι.

 

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta. Ακολούθησέ μας και στο Google News.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα