«Σοβαρή με ΠΑΟΚ η Ουντινέζε»

«Σοβαρή με ΠΑΟΚ η Ουντινέζε»

Gazzetta team
«Σοβαρή με ΠΑΟΚ η Ουντινέζε»

bet365

Ο αρχηγός της δεύτερης ομάδας της Ουντινέζε, Νίκος Γιαννακόπουλος μίλησε για το αυριανό παιχνίδι του ΠΑΟΚ στο «Φρίουλι», τονίζοντας τη σοβαρότητα με την οποία το αντιμετωπίζουν οι Ιταλοί.

Παράλληλα στη συνένετυξη που παραχώρησε στο Libero 107,4 υποστήριξε πως θα είναι ισορροπημένα και τα δύο παιχνίδια του «Δικεφάλου του Βορρά» με την Ουντινέζε, ενώ αναφέρθηκε και στο τι περιμένει ο ίδιος να δει.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του 18χρονου τερματοφύλακα:

Για το πως αντιμετωπίζουν το παιχνίδι στην Ιταλία: «Υπάρχει σοβαρότητα για αυτά τα παιχνίδια, όπως σε όλα. Η Ουντινέζε έχει κάποιες καθοριστικές απουσίες, αλλά υπάρχει και αισιοδοξία για πρόκριση».

Η άποψή του για την αυριανή αναμέτρηση: «Θα είναι ένα δύσκολο παιχνίδι. Ο ΠΑΟΚ θα έρθει για την ισοπαλία. Από την Ουντινέζε λείπουν παίκτες-κλειδιά, όπως ο Ντι Νατάλε που είναι ο αρχηγός και ο ηγέτης. Η Ουντινέζε είναι ομάδα που παίζει πολύ από τα πλάγια. Είναι εξαιρετική στις αντεπιθέσεις και παίζει με ταχύτητα. Μάλιστα, έχει από τις καλύτερες άμυνες στην Ιταλία και μέχρι πριν ένα μήνα, είχε δεχτεί μόλις τέσσερα γκολ, στο πρωτάθλημα».

Για το «Δικέφαλο του Βορρά»: «Ο ΠΑΟΚ έχει δείξει ότι έχει παίκτες που μπορούν να κάνουν τη διαφορά, απέναντι σε οποιονδήποτε αντίπαλο. Θα είναι ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι για την Ουντινέζε».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα