Διέψευσε ο Φρέιτας για Φερέιρα

Διέψευσε ο Φρέιτας για Φερέιρα

Gazzetta team
Διέψευσε ο Φρέιτας για Φερέιρα

bet365

Oι Πορτογάλοι της Σπόρτινγκ Λισαβόνας και ο Φρέιτας διαψεύδουν τις επαφές με τον Ζεσουάλδο Φερέιρα. Πάντως ο Πορτογάλος τεχνικός έχει ξεκαθαρίσει ότι θέλει να μείνει στον Παναθηναϊκό, με την προϋπόθεση πως θα ξεπεραστούν τα οικονομικά προβλήματα.

Τα δημοσιεύματα που ήθελαν τον Φερέιρα να έχει αρνηθεί πρόταση της Σπόρτινγκ Λισ. διαψεύστηκαν από την πλευρά των Πορτογάλων, οι οποίοι διαμηνύουν ότι εξ' αρχής στήριζαν την επιλογή του Σα Πίντο για τον πάγκο της ομάδας τους.

Παράλληλα, ο Κάρλος Φρέιτας, γενικός διευθυντής των Λιονταριών, φέρεται να διαψεύδει τις επαφές με τον Φερέιρα, ενώ σημερινό δημοσίευμα της εφημερίδας Goal αναφέρει ότι οι σχέσεις των δύο ανδρών είναι παγωμένες από την περσινή σεζόν και την αποχώρηση του Φρέιτας από το Τριφύλλι.

Όσο για τον Φερέιρα, στις μέχρι στιγμής συζητήσεις του με τον Δ. Γόντικα για το μέλλον του, έχει τονίσει στον πρόεδρο των πράσινων ότι έχει θέσει σαν προτεραιότητα την παραμονή του στον σύλλογο, ωστόσο για να έχουν αίσιο τέλος οι διαπραγματεύσεις μεταξύ των δύο πλευρών θα πρέπει να διευθετηθούν πρώτα τα οικονομικά προβλήματα που αντιμετωπίζει ο Παναθηναϊκός, ειδάλλως δεν θα δεχθεί να παραμείνει για ακόμη μία σεζόν.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα