Ατομικό και θεραπεία ο Μάντζιος

Ατομικό και θεραπεία ο Μάντζιος

Νίκος Τσιώκος
Ατομικό και θεραπεία ο Μάντζιος

bet365

Ο Βαγγέλης Μάντζιος ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα κι έκανε θεραπεία στη σημερινή προπόνηση του ΟΦΗ, με την οποία ξεκίνησε η προετοιμασία για το παιχνίδι με την ΑΕΚ.

Στον ΟΦΗ θέλουν να αφήσουν πίσω την ήττα από τον ΠΑΟΚ, καθώς ακολουθεί ένα ακόμα δύσκολο παιχνίδι την επόμενη αγωνιστική, αυτό με την ΑΕΚ στο Ολυμπιακό Στάδιο. Οι κρητικοί προπονήθηκαν σήμερα στο αθλητικό κέντρο και συνάμα ξεκίνησαν την προετοιμασία τους για το ματς με την Ένωση.

Το πρόγραμμα περιελάμβανε δίτερμα σε μικρό χώρο με περιοριστικούς όρους, με τον Νίκο Αναστόπουλο να ζητάει από τους παίκτες του να έχουν γρήγορη κίνηση και πολύ καλή συγκέντρωση καθ' όλη τη διάρκεια της άσκησης.

Όσον αφορά τον Βαγγέλη Μάντζιο, ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα, που περιελάμβανε τρέξιμο, κι έκανε θεραπεία και μέσα στις επόμενες μέρες θα κριθεί αν θα είναι έτοιμος να βοηθήσει τους Ομιλίτες για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα στο ΟΑΚΑ.

Από την πλευρά του, κανονικά έλαβε μέρος στην προπόνηση ο Λεωνίδας Καμπάνταης. Τέλος, γι' αύριο υπάρχει ρεπό, με τις επόμενες προπονήσεις να είναι προγραμματισμένες για την Τετάρτη το πρωί και το απόγευμα.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα