Χαμηλοί τόνοι στη σύσκεψη

Gazzetta team

bet365

Την Πέμπτη ο ΠΑΟΚ παίζει με την Ουντινέζε, την Κυριακή όμως υποδέχεται τον Άρη στην Τούμπα. Μ’ αυτό το παιχνίδι ασχολήθηκαν οι παράγοντες ομάδας και κυρίως με το κομμάτι που έχει να κάνει με τα μέτρα ασφαλείας.

Πραγματοποιήθηκε σήμερα σύσκεψη για τα μέτρα ασφαλείας του κυριακάτικου αγώνα ανάμεσα στον ΠΑΟΚ και τον Άρη στο γήπεδο της Τούμπας. Στη συγκεκριμένη σύσκεψη οι «ασπρόμαυροι» εκπροσωπήθηκαν από τον γενικό διευθυντή της ΠΑΕ, Μάκη Γκαγκάτση και τον υπεύθυνο ασφαλείας της ομάδας, Σάκη Τονουσίδη, ενώ ο Άρης από τους κ.κ. Κεφαλίδη και Κάρολας.

Όπως ήταν αναμενόμενο κρατήθηκαν χαμηλοί τόνοι και από τις δύο πλευρές και συμφωνήθηκε η ΠΑΕ Άρης να πάρει 25 προσκλήσεις για τον 4ο όροφο του γηπέδου της Τούμπας.

 

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta. Ακολούθησέ μας και στο Google News.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα