«Άριστη σχέση με NOVA»

«Άριστη σχέση με NOVA»

Νίκος Τσιώκος
«Άριστη σχέση με NOVA»

bet365

Με αφορμή τις δηλώσεις του Γιώργου Δώνη στη συνέντευξη Τύπου και τα παράπονά του για τη NOVA, η ΠΑΕ Ατρόμητος εξέδωσε ανακοίνωση, στην οποία τονίζει την άριστη σχέση με τον όμιλο.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ Ατρόμητος

Θα θέλαμε να διευκρινίσουμε αναφορικά με τις δηλώσεις του προπονητή μας Γιώργου Δώνη μετά το σημερινό παιχνίδι με την Κέρκυρα ότι η σχέση μας με τη διοίκηση του ομίλου Forthnet αλλά και με τους εργαζόμενους (δημοσιογράφους) είναι άριστη και σε καμία περίπτωση τα όποια δικαιολογημένα παράπονα που εκφράστηκαν δεν θα επηρεάσουν την συνεργασία μας.

Είναι γνωστό σε όλους ότι σε αυτή τη δύσκολη οικονομική συγκυρία ο όμιλος Forthnet αποτελεί τον κορυφαίο πυλώνα στήριξης του ελληνικού ποδοσφαίρου.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα