Μιραλάς γεννημένος για ντέρμπι! (vids)

Μιραλάς γεννημένος για ντέρμπι! (vids)

Μάκης Σταθάτος
Μιραλάς γεννημένος για ντέρμπι! (vids)

bet365

Παίκτης για τα μεγάλα ματς αποδεικνύεται ο Κέβιν Μιραλάς αυτά τα δύο χρόνια που βρίσκεται στον Ολυμπιακό. Το gazzetta.gr σας θυμίζει τα γκολ του στα ντέρμπι.

Ο Κέβιν Μιραλάς ζει για τα ντέρμπι. Ο «ερυθρόλευκος» άσος βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση το τελευταίο διάστημα σκοράροντας για δεύτερο συνεχόμενο ματς, αφού μετά τον ΠΑΟΚ, πέτυχε γκολ και κατά της ΑΕΚ.

Ο 25χρονος άσος αρέσκεται στο να «βγάζει» τα κάστανα από τη φωτιά στα κρίσιμα παιχνίδια. Η αρχή έγινε στο περυσινό πρωτάθλημα με το εκπληκτικό γκολ του στο ΟΑΚΑ απέναντι στον Παναθηναϊκό με το οποίο άνοιξε το σκορ για τον Ολυμπιακό. Από εκείνο το ματς ο Μιραλάς έχει σκοράρει άλλες επτά φορές απέναντι σε Παναθηναϊκό, ΑΕΚ και ΠΑΟΚ.

Δείτε τα γκολ του στα ντέρμπι

ΣΕΖΟΝ 2010/11

30/10/2010
Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός 2-1

Στο 37΄ ο Μιραλάς «παγώνει το ΟΑΚΑ στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό. Ο Βέλγος επιθετικός ξεχύνεται στην αντεπίθεση περνάει με χαρακτηριστική άνεση τον Μπουμσόνγκ και τον Ζιλμπέρτο και με σουτ έξω από την περιοχή στέλνει την μπάλα στην εστία του Τζόρβα.

21/11/2010
Ολυμπιακός – ΠΑΟΚ 3-0

Στο 37΄ ο Ριέρα με κάθετη μπαλιά βρίσκει τον Μιραλάς και ο τελευταίος με άψογο πλασέ ανοίγει το σκορ για τον Ολυμπιακό. Στο 72΄ μετά από σέντρα ο Ρόμενταλ στρώνει την μπάλα στον Βέλγο και εκείνος με πλασέ από της μεγάλης περιοχής κάνει το 2-0.



19/2/2011
Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός 2-1

Στο 20΄ του ντέρμπι στο «Γ. Καραϊσκάκης» η κομπίνα του Ιμπαγάσα και του Μιραλάς πιάνει στον ύπνο την άμυνα του Παναθηναϊκού. Ο Αργεντινός εκτελεί το φάουλ με πάσα στον Βέλγο, ο οποίος πλασάρει τον Τζόρβα και κάνει το 1-0.

20/3/2011
Ολυμπιακός – ΑΕΚ 6-0

Ο θρίαμβος του Ολυμπιακού δεν θα μπορούσε να μην έχει και την σφραγίδα του Μιραλάς. Ο Βέλγος στο 58΄ αδειάζει τους αμυντικούς της ΑΕΚ και με αριστερό πλασέ στέλνει την μπάλα στα δίχτυα του Σάχα.

ΣΕΖΟΝ 2011/12

15/10/2011
ΑΕΚ – Ολυμπιακός 1-1

Ο Βέλγος επιθετικός στο 23΄ φεύγει στην αντεπίθεση περνάει με εξαιρετική ντρίμπλα τον Μανωλά και με ένα εξαιρετικό σουτ στέλνει την μπάλα στα δίχτυα της ΑΕΚ ανοίγοντας το σκορ.

5/2/2012
ΠΑΟΚ – Ολυμπιακός 0-2

Στο 18΄ ο Μιραλάς παίρνει από τα πλάγια την μπάλα από τον Τζιμπούρ, περνάει τους αμυντικούς του ΠΑΟΚ και με πλασέ στέλνει την μπάλα στην εστία του Γλύκου κάνοντας το 0-2.

http://www.youtube.com/watch?v=CYNkyuRiUok

10/2/2012
Ολυμπιακός – ΑΕΚ 2-0

Ο Μιραλάς συνεχίζει το σερί του απέναντι στην ΑΕΚ. Στο 24΄ σε μια αντεπίθεση του Ολυμπιακού, συνδυάζεται άψογα με τον Τζιμπούρ, ο τελευταίος του πασάρει την κατάλληλη στιγμή και ο Βέλγος με κοντινό πλασέ κάνει το 2-0.

http://youtu.be/e3BR3E9aCkc

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα