Χαμόγελα από Μαρινάκη
Ο πρόεδρος του Ολυμπιακού δεν θέλησε να πει κάτι μετά τη νίκη της ομάδας του με 2-0 επί της ΑΕΚ, ωστόσο ήταν φανερό πως ο Βαγγέλης Μαρινάκης ήταν ικανοποιημένος και απόλυτα χαρούμενος με την εικόνα που έδειξαν οι «ερυθρόλευκοι» σε δεύτερο σερί ντέρμπι.
Πάντως, δεν είναι απίθανο αν οι ποδοσφαιριστές του Βαλβέρδε συνεχίσουν έτσι να πάρουν και κάποιο πριμ μια και υπάρχει συνέχεια με ευρωπαϊκές υποχρεώσεις, ενώ πλησιάζει και το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ.
Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta. Ακολούθησέ μας και στο Google News.
