Μοναδικό πρόβλημα ο Μάντζιος

Μοναδικό πρόβλημα ο Μάντζιος

Νίκος Τσιώκος
gazzetta default image fallback

bet365

Μοναδικό πρόβλημα για τον Νίκο Αναστόπουλο αποτελεί ο Βαγγέλης Μάντζιος ενόψει του αυριανού (11/2 19:30 NOVA) δύσκολου αγώνα με τον ΠΑΟΚ στο Γεντί Κουλέ.

Έτοιμος για το αυριανό παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ είναι ο ΟΦΗ. Οι κρητικοί ολοκλήρωσαν σήμερα την προετοιμασία τους, με τον Νίκο Αναστόπουλο να μην έχει περαιτέρω... πονοκεφάλους πέραν του Βαγγέλη Μάντζιου. Έτσι, συμπεριέλαβε 20 παίκτες στην αποστολή.

Αναλυτικά, σε αυτή βρίσκονται οι Βεζυρίδης, Σαχσανίδης, Γαλανόπουλος, Πίτσος, Μπούρμπος, Γεωργίου, Ταυλαρίδης, Σόουζα, Βάντο, Ζαχαράκης, Βερόν, Κάλαϊτζιτς, Χόρχε Λόπεζ, Ζόρντι Λόπεζ, Ζορμπάς, Ουκάρ, Καμπάνταης, Παπουλής, Σίσιτς, Μποντόρ.

Όσον αφορά το πρόγραμμα, περιελάμβανε ασκήσεις με μπάλα, τακτικής και σπριντ, ενώ οι Βεζυρίδης, Σαχσανίδης και Ξενοδόχωφ έκαναν ατομική προπόνηση υπό της οδηγίες του προπονητή τερματοφυλάκων, Κώστα Χανιωτάκη.

Αύριο στο Ηράκλειο ο Μάντζιος

 

Από εκεί και πέρα, αύριο θα επιστρέψει στο Ηράκλειο ο Μάντζιος, που ακολουθεί ατομικό πρόγραμμα στην Αθήνα και υποβάλλεται σε θεραπεία. Αυτό περιλαμβάνει τρέξιμο και πολλές ασκήσεις.

Στη διάθεση των φιλάθλων τα εισιτήρια

Τέλος, η ΠΑΕ ενημέρωσε, με ανακοίνωσή της, τους φιλάθλους των Ομιλιτών πως έχουν τεθεί στη διάθεσή τους τα εισιτήρια της αυριανής αναμέτρησης με τον «Δικέφαλο» του Βορρά.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ ΟΦΗ

Στη διάθεση των φιλάθλων του ποδοσφαίρου είναι τα εισιτήρια του αυριανού αγώνα.
Οι τιμές των εισιτηρίων είναι:
Θύρα 1: 10 ευρώ
Θύρες 4,5: 15 ευρώ
Θύρα 8: 20 ευρώ
Θύρα 6: 15 ευρώ

 

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta. Ακολούθησέ μας και στο Google News.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα