«Πάει» για 31!

«Πάει» για 31!

Κώστας Παλαιολόγος
gazzetta default image fallback

bet365

Μία αξιοσημείωτη επίδοση «κυνηγάει» ο Ολυμπιακός στο αποψινό ντέμρπι με την ΑΕΚ. Εφόσον οι «ερυθρόλευκοι» δεν ηττηθούν, θα διατηρήσουν το αήττητο της έδρας τοςυ για 31ο συνεχόμενο παιχνίδι πρωταθλήματος, έπειτα από την εντός έδρας ήττα με 1-0 από τον ΠΑΟΚ στις 24 Ιανουαρίου του 2010.


Μπραστά από μία πολύ σημαντική επίδοση βρίσκεται ο Ολυμπακός. οι «ερυθρόλευκοι», οι οποίοι θέλουν την νίκη κόντρα στην ΑΕΚ, ώστε να σκαρφαλώσουν - έστω και προσωρινά - στην κορυφή της Super league έχουν ακόμη ένα σοβαρό λόγο να διατηρήσουν αλώβητη την έδρα τους στο αποψινό ντέρμπι.

Σε περίπτωση κατά την οποία οι παίκτες του Ερνέστο Βαλβέρδε δεν ηττηθούν από την ΑΕΚ θα πετύχουν μία πολύ σημαντική επίδοση, αφού θα διατηρήσουν αλώβητη την έδρα τους για 31ο συνεχόμενο παιχνίδι πρωταθλήματος!

Το κορυφαίο ρεκόρ, που έχει να επιδείξει από θέσπισης επαγγελματικού πρωταθλήματος ο Ολυμπιακός, αφορά το αήττητο εντός έδρας ρεκόρ των 74 συνεχόμενων αγώνων. Συγκεκριμένα από τις 22 Σεπτεμβρίου του 1997 και την εντός έδρας ήττα του από τη ΑΕΚ (σ.σ. 0-1 το γκολ ο Νικολαϊδης στο 62' ) στο πλαίσιο της τρίτης αγωνιστικής της σεζόν 1997/98 μέχρι τις 27 Ιανουαρίου του 2002 στην ήττα του με 0-1 από τον Άρη, που είχε ήρωα τον Φάνη Κατεργιαννάκη σ' εκείνο το παιχνίδι, με τον Σμπαρί να είανι ο σκόρερ του μοναδικού τέρματος στο 78ο λεπτό.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα