Προεδρικές «ντόπες» σε άλλους τρεις...

Προεδρικές «ντόπες» σε άλλους τρεις...

Δημήτρης Τομαράς
Προεδρικές «ντόπες» σε άλλους τρεις...

bet365

Την... σκυτάλη στις επαφές με τον πρόεδρο του Ολυμπιακού, Βαγγέλη Μαρινάκη, πήραν την Πέμπτη οι Μάρκο Πάντελιτς, Ζαν Μακούν και Ιβάν Μαρκάνο.

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης συναντήθηκε και με τους Μαρκάνο, Μακούν και Πάντελιτς. Ο πρόεδρος του Ολυμπιακού φρόντισε να τους εμψυχώσει και να τους ζητήσει να τα δώσουν όλα για την συνέχεια των υποχρεώσεων της ομάδας.

«Θέλω από εσάς να βγάλετε πάθος και ψυχή. Να κάνετε κατάθεση ψυχής μέσα στο γήπεδο», ήταν το μήνυμα του ισχυρού άνδρα των πρωταθλητών Ελλάδας προς τους τρεις παίκτες του πειραϊκού συλλόγου. Ο Ισπανός, ο Καμερουνέζος αλλά και ο Σέρβος υποσχέθηκαν ότι θα κάνουν ότι καλύτερο μπορούν για να πετύχει ο Ολυμπιακός τους στόχους του.

Θα σημειώσει περισσότερα από 1,5 τέρματα εναντίον της ΑΕΚ ο Ολυμπιακός; Παίξτο σε απόδοση 1.48 στην bwin

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα