«Κλειδώνει» στο 0,33!

«Κλειδώνει» στο 0,33!

Νίκος Αθανασίου
«Κλειδώνει» στο 0,33!

bet365

Ο Ανδρέας Βγενόπουλος βρίσκεται σε ανοιχτή γραμμή με την ΠΑΕ, η τιμή της μετοχής στο 0,33 που είχε συμφωνηθεί με την πλευρά Βαρδινογιάννη προκύπτει λογιστικά και εξελίξεις αναμένονται στο Δ.Σ της ερχόμενης εβδομάδας.

Ο Ανδρέας Βγενόπουλος βρίσκεται ξανά στο προσκήνιο για την επόμενη μέρα στον Παναθηναϊκό την ώρα που η… απειλή της ΟΥΕΦΑ πλησιάζει και οι αόρατοι Άραβες του Τσάκα περιμένουν τον αθλητικό νόμο σε μία χώρα που βουλιάζει! Επί της ουσίας αυτή την στιγμή φαντάζει ως η μοναδική υπαρκτή λύση που μπορεί να βγάλει από το αδιέξοδο την ομάδα.

Σε απόδοση 1.50 στην vistabet η νίκη του Παναθηναϊκού επί της Ξάνθης


Ο «mr.Mig» από τον Σεπτέμβρη κιόλας, με τον Γιάννη Βαρδινογιάννη να συμφωνεί, έχει βάλει ως όρο για να μπει στην αύξηση, η τιμή της μετοχής να βρίσκεται στο 0,33. Τις τελευταίες ημέρες βρίσκεται σε ανοιχτή γραμμή με στελέχη της ΠΑΕ και τον Δημήτρη Γόντικα και όπως προκύπτει δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα λογιστικά να «κλειδώσει» η μετοχή στην συγκεκριμένη τιμή, ώστε ο «Βγενό» είτε ακόμη και άλλοι μέτοχοι να συνεισφέρουν οικονομικά και ταυτόχρονα να αυξήσουν το ποσοστό τους.


Από κει και πέρα, το επόμενο βήμα έχει να κάνει με το Δ.Σ που πιθανότητα θα γίνει στις αρχές της επόμενης εβδομάδας. Στην συνεδρίαση αναμένεται να αποφασιστεί η νέα αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου της ΠΑΕ ενώ μεγάλο ενδιαφέρον έχει η επιστολή του Βγενόπουλου που αναμένεται να διαβαστεί, καθώς απευθύνεται σε όλα τα μέλη, και θα περιέχει τις προτάσεις του δεύτερου τη τάξει μετόχου του «τριφυλλιού» για το μέλλον της ομάδας.


Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα