Της έχει πάρει τον αέρα ο Βαλβέρδε (vids)

Gazzetta team
Της έχει πάρει τον αέρα ο Βαλβέρδε (vids)

bet365

Θετική παράδοση έχει ο Ολυμπιακός με τον Ερνέστο Βαλβέρδε στον πάγκο του όταν παίζει με την ΑΕΚ στο «Γ. Καραϊσκάκης». Το gazzetta.gr σας θυμίζει τι έχουν κάνει οι «ερυθρόλευκοι».

Δύο φορές έχει κληθεί να αντιμετωπίσει ο Ισπανός προπονητής την «Ένωση» κατά την διάρκεια των δύο θητειών του στον Ολυμπιακό μέσα στον Πειραιά και μετράει ισάριθμες νίκες. Μπορεί η προϊστορία να μην είναι μεγάλη, ωστόσο κρίνεται εντυπωσιακή από το γεγονός ότι οι «ερυθρόλευκοι» έχουν φτάσει άνετα στη νίκη και στους δύο αγώνες.

Χαρακτηριστικό είναι ότι η ομάδα του Βαλβέρδε έχει σημειώσει σε αυτά τα δύο ματς 8 τέρματα και δεν έχει δεχθεί κανένα από την ΑΕΚ. Το 2008 ο Ολυμπιακός είχε κερδίσει 2-0, ενώ το 2011 είχε συντρίψει την αντίπαλό του με το εντυπωσιακό 6-0. Το αξιοσημείωτο είναι πως και τα οκτώ τέρματα σημειώθηκαν από ξένους ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού.

19/10/2008 Πρωτάθλημα
Ολυμπιακός – ΑΕΚ 2-0 (63΄ Κοβάσεβιτς, 66΄ Ντιόγκο)

Σε αυτή την αναμέτρηση η ΑΕΚ κατάφερε να κρατήσει μόλις ένα ημίχρονο τον Ολυμπιακό μακριά από την εστία της. Η πίεση των γηπεδούχων απέφερε καρπούς στην επανάληψη, με τον Ντάρκο Κοβάσεβιτς να ανοίγει το δρόμο στο 63΄. Τρία λεπτά αργότερα ο Ντιόγκο «καθάρισε» το ντέρμπι και έφερε την ομάδα του στην κορυφή της βαθμολογίας.

20/3/2011 Πρωτάθλημα
Ολυμπιακός – ΑΕΚ 6-0 (2΄, 61΄ Τζιμπούρ, 7΄ Μέλμπεργκ, 19΄ Φουστέρ, 68΄ Μιραλάς, 71΄ Χολέμπας)

Αυτό το ντέρμπι δικαιολόγησε τη φήμη του μόνο στα χαρτιά. Ο Ολυμπιακός έκανε πραγματικό πάρτι, με τον Ραφίκ Τζιμπούρ να ανοίγει το σκορ μόλις στο 2΄. Πέντε λεπτά αργότερα ο Μέλμπεργκ έκανε το 2-0 και στο 19΄ ο Φουστέρ έβαλε τέλος στην αναμέτρηση πριν καν συμπληρωθεί το ημίωρο. Στην επανάληψη οι παίκτες του Ολυμπιακού δεν σταμάτησαν. Στο 61΄ ο Τζιμπούρ έκανε το 4-0, ενώ στο 68΄ ήταν η σειρά του Μιραλάς να χριστεί σκόρερ. Το τελικό 6-0 διαμορφώθηκε στο 71΄ από τον Χολέμπας.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα