Το πλάνο του «Βγενό»

Το πλάνο του «Βγενό»

Gazzetta team
Το πλάνο του «Βγενό»

bet365

Ο Βγενόπουλος φέρεται να έχει καταστρώσει συγκεκριμένο πλάνο σωτηρίας της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, ενώ το τελευταίο διάστημα βρίσκεται σε επαφή με τον Τζίγγερ και ψάχνει για «συμπαίκτες».

Ο Ανδρέας Βγενόπουλος εμφανίζεται έτοιμος να δώσει λύση στο διοικητικό αδιέξοδο του Παναθηναϊκού. Σύμφωνα με τα τελευταία δημοσιεύματα, ο «Mr MIG» έχει μιλήσει με τον Πολέμη και με σύμμαχο τον Ζολώτα βρίσκεται το τελευταίο διάστημα σε επαφή με τον Γιάννη Βαρδινογιάννη.

Σύμφωνα με σημερινά δημοσιεύματα, ο Βγενόπουλος – εκτός από το γνωστό θέμα με την τιμή της μετοχής – θέτει ως βασική προϋπόθεση στην ανάμειξή του την παραμονή του Ζεσουάλδο Φερέιρα και τον εν λευκώ σχεδιασμό της ομάδας από τον Πορτογάλο, καθώς και την συσπείρωση και ενότητα του κόσμου.

Οι τελευταίες πληροφορίες αναφέρουν ότι ο Βγενό σκοπεύει να προτείνει εισροή κεφαλαίων σε δύο δόσεις, αμφότερες με ΑΜΚ, αρχικά με ένα ποσό γύρω στα 7 εκ. ευρώ, και τα υπόλοιπα 8 εκ. ευρώ λίγο πριν το καλοκαίρι.

Τέλος, στο θέμα της τιμής της μετοχής, αν βρεθεί η μονάδα σε ένα ποσό μεταξύ 0,45-0,50 δεν είναι καταρχήν αρνητικός, παρά το γεγονός ότι όλο αυτό το διάστημα επέμενε στην επαναφορά της στα 0,33 ευρώ.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα