Ατομικό για δύο, πρόβλημα ο Μαρτίν

Δημήτρης Τομαράς
Ατομικό για δύο, πρόβλημα ο Μαρτίν

bet365

Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης.
Προσθήκη του gazzetta.gr στην Google
Οι Γκουστάβο και Αγρίτης έκαναν σε ακόμα μία προπόνηση της ομάδας της Κέρκυρας ατομικό πρόγραμμα. Σαν να μην έφτανε αυτό αποχώρησε από την προπόνηση με πρόβλημα τραυματισμού ο Μαρτίν.

Με μία προπόνηση στον Πλάντραφο, συνεχίστηκε η προετοιμασία της Κέρκυρας για τον κυριακάτικο αγώνα με τον Ατρόμητο, στο Περιστέρι. Οι Φαίακες δούλεψαν, κυρίως, στην τακτική και την κυκλοφορία της μπάλας, με τους Γκουστάβο και Αγρίτη να συνεχίζουν το ατομικό τους πρόγραμμα.

Προς το τέλος του προγράμματος αποχώρησε με ενοχλήσεις στους προσαγωγούς ο Μαρτίν και η περίπτωσή του θα εξεταστεί άμεσα. Η προπόνηση της Πέμπτης για την ομάδα του Γκράθια είναι προγραμματισμένη για το πρωί (11.00), εκ νέου στον Πλάντραφο.

 

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta. Ακολούθησέ μας και στο Google News.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα