Σούπερ πρόταση για Αθανασιάδη!
Την τελευταία ημέρα της μεταγραφικής περιόδου στην Ελλάδα, το ΔΣ του ΠΑΟΚ αποφάσισε να αρνηθεί την πρόταση της Τέρεκ Γκρόζνι για τον Έλληνα επιθετικό. Η μεταγραφική περίοδος, όμως, στη Ρωσία είναι ακόμη σε εξέλιξη και οι Τσετσένοι φαίνεται ότι δεν έχουν εγκαταλείψει την προσπάθεια για την απόκτηση του Αθανασιάδη, καθώς σύμφωνα με ρωσικά δημοσιεύματα έχουν ήδη καταθέσει νέα πρόταση στον «Δικέφαλο του Βορρά» ύψους 3 εκατ. ευρώ!
Από την ΠΑΕ τονίζεται ότι αν οι Τσετσένοι έχουν καταθέσει πρόταση, δεν χρειάζεται καν να το κάνουν, καθώς η ρήτρα αποδέσμευσης του Αθανασιάδη είναι στα 3 εκατ. ευρώ. Επίσης, τονίζεται ότι αν υπήρχε τέτοια πρόθεση από την Τέρεκ ο παίκτης θα είχε ενημερώσει την ομάδα, κάτι που δεν συνέβη στην σημερινή προπόνηση. Τέλος, ο ίδιος ο παίκτης έχει τονίσει ότι δεν θέλει να φύγει.
Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta. Ακολούθησέ μας και στο Google News.
ΔΙΑΒΑΣΕ ΑΚΟΜΗ:
- ΠΑΟΚ - Δυστύχημα στη Ρουμανία: Αντιπροσωπεία της ΠΑΕ Άρης στην Τούμπα για να τιμήσει τη μνήμη των οπαδών του Δικεφάλου
- ΠΑΟΚ – Δυστύχημα στη Ρουμανία: Σύσσωμη η οικογένεια του Δικεφάλου στην Τούμπα για την επιμνημόσυνη δέηση
- ΠΑΟΚ - δυστύχημα στη Ρουμανία: Ο Βρούτσης άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο αναβολής της αγωνιστικής του πρωταθλήματος