«Για δες ποιοι μιλάνε» (vid)
Σύμφωνα με τα ρεπορτάζ, ο Ραφίκ Τζιμπούρ είχε έντονα παράπονα από το σκληρό παιχνίδι των παικτών του ΠΑΟΚ, ενώ τους έκανε και κάποιες συστάσεις. Οι ποδοσφαιριστές του δικέφαλου ενημερώθηκαν για τη στάση των παικτών του Ολυμπιακού και... θυμήθηκαν τη φάση με τον Πάμπλο Γκαρσία, όταν ακόμα ο Τζιμπούρ έπαιζε στην ΑΕΚ και με πρόθεση πήγε να σπάσει το καλάμι του Ουρουγουανού.
3.20 πληρώνει στην betoto το διπλό του ΠΑΟΚ στην Κρήτη
Δεν θέλησαν να κάνουν κάποια τοποθέτηση, αλλά αυτό που βγάζουν προς τα έξω είναι η... προτροπή για μια ματιά στο βίντεο της φάσης!
Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta. Ακολούθησέ μας και στο Google News.
