Δεν προλαβαίνει ο Λέτο

Δεν προλαβαίνει ο Λέτο

Γιώργος Βροντάκης
Δεν προλαβαίνει ο Λέτο

bet365

Μετά τον Κουίνσι και ο Σεμπαστιάν Λέτο φαίνεται πως θα μείνει εκτός από το παιχνίδι με την ΄ Ξάνθη στο ΟΑΚΑ. Ο Αργεντινός ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα παρότι δεν έχει έντονες ενοχλήσεις.

Ο Ζεσουάλδο Φερέιρα έχει συνηθίσει να μην ρισκάρει με ποδοσφαιριστές που δεν είναι 100% έτοιμοι. Αυτό ισχύει και στην περίπτωση του Σέμπα. Ο Λέτο δεν έπαιξε με τον Λεβαδειακό και όπως όλα δείχνουν δεν θα είναι στην αποστολή του Παναθηναϊκού και για το εντός έδρας ματς με την Ξάνθη.

Σε απόδοση 1.37 βρίσκουμε στην betfair τη νίκη του Παναθηναϊκού επί της Ξάνθης

Ο πρώτος σκόρερ της Super League προπονήθηκε ατομικά και σήμερα, όπως επίσης, οι Καραγκούνης, Μπουμσόνγκ και Ρούντολφ, ενώ ο Κουίνσι υποβλήθηκε σε θεραπεία.

O Λέτο δεν νιώθει έντονες ενοχλήσεις στο γόνατο όπως είχε τις προηγούμενες ημέρες, όμως θα συνεχίσει να προπονείται ατομικά για να είναι 100% έτοιμος στο παιχνίδι με τον Εργοτέλη στο Παγκρήτιο.

Στη σημερινή προπόνηση, οι ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού ακολούθησαν πρόγραμμα φυσικής κατάστασης στο γυμναστήριο.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα