«Χάσαμε από την ομάδα του Δημοσίου»!

Gazzetta team
«Χάσαμε από την ομάδα του Δημοσίου»!

bet365

Ο Σύνδεσμος Φιλάθλων ΠΑΟΚ Θύρα 4 εξέδωσε ανακοίνωση τονίζοντας πως δεν είδε τη γνώριμη εικόνα του μαχητή ΠΑΟΚ, χαρακτηρίζει τον Ολυμπιακό, ομάδα του ελληνικού δημοσίου, ενώ κατηγορεί και όσους έκαναν επεισόδια στην Τούμπα.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του ΣΦ ΠΑΟΚ Θύρα 4 :

Η ομάδα μας αποδείχθηκε κατώτερη του αναμενομένου χθες στην Τούμπα, και ηττήθηκε με 0-2 από την ομάδα του ελληνικού δημοσίου. Το παιχνίδι κρίθηκε στα πρώτα λεπτά του αγώνα, όπου ο κάκιστος ΠΑΟΚ έκανε δώρο δυο γκολ στον αντίπαλο και παρόλη την (όποια) πίεση που του άσκησε στη συνέχεια (στο πρώτο ημίχρονο κυρίως) δεν κατάφερε το παραμικρό. Δεν διακρίναμε σε καμία φάση του αγώνα τη γνώριμη εικόνα του μαχητή ΠΑΟΚ, παρά 11 παίκτες χωρίς πάθος! Κάτι που ούτε ο κόσμος μπόρεσε να τους μεταδώσει, αφού και η δική του "απόδοση" κυμάνθηκε στα κάκιστα επίπεδα της ομάδας…

Το χεράκι της φυσικά στο αποτέλεσμα δεν παρέλειψε να βάλει και η διαιτησία. Ο Γιάχος, που βαθμολογήθηκε με πολύ καλό βαθμό μάλιστα από τους παρατηρητές, έδειξε σε όλους τη σοβαρή δουλειά που γίνεται στην ΚΕΔ και πόσο τυχαίες και άσχετες με το χρονικό ορίζοντα στον οποίο βρισκόμαστε ήταν οι πρόσφατες διαδικασίες αλλαγής προσώπων στο χώρο. Το σφύριγμα ανάποδων φάουλ από το πρώτο λεπτό και εφαρμογή του πειθαρχικού ελέγχου με "ιδαίτερες ευαισθησίες" είναι πρακτικές τις οποίες έχουμε βιώσει άπειρες φορές στο παρελθόν και απ’ ότι φαίνεται δεν θα ξεχαστούν ποτέ. Άλλωστε η σχολή Σπάθα δείχνει πως γίνονται οι βελούδινες σφαγές και πως καθαρίζονται αποτελέσματα. Παρόλα αυτά τονίζουμε ξανά πως αν ο ΠΑΟΚ, ιδιαίτερα σε αυτό το παιχνίδι, σταθεί στον προκλητικό Γιάχο και δεν δώσει βάση στα δικά του προβλήματα μόνο χαμένος μπορεί να βγει.

Τέλος, θα θέλαμε να αναφερθούμε σε κάτι εξωαγωνιστικό. Κατανοούμε εν μέρει τα προσωπικά προβλήματα όλων. Οι εποχές είναι δύσκολες σε όλα τα επίπεδα και τα οικονομικά, εργασιακά ή συναισθηματικά ζητήματα του καθένα μπορεί να βρίσκονται σε οριακό σημείο. Αυτό που δεν μπορούμε να κατανοήσουμε δυστυχώς, είναι πού στο διάολο βρήκανε γραμμένο οι σουρωμένοι από αλκοόλ ή από βλακεία περίεργοι, ότι η Τούμπα είναι άσυλο ηλιθιότητας! Η Τούμπα είναι χώρος λατρείας του ΠΑΟΚ και σαν τέτοιος πρέπει να αντιμετωπίζεται. Απαγορεύονται εντός της άτομα που ζημιώνουν το σύλλογο με τις πρακτικές τους, και ακόμα περισσότερο άτομα που βάζουν σε κίνδυνο ακόμα και τη ζωή συνοπαδών τους (βλέπε το χθεσινό συμβάν με το Μ@Λ@Κ@ που έριξε τη φωτοβολίδα στη Θύρα 8 και άλλα δεκάδες συμβάντα στα οποία πιθανόν να μην έχει δωθεί η ανάλογη βάση). Αυτό αποτελεί ένα μεγάλο πρόβλημα για τον κόσμο που πηγαίνει στο γήπεδο, που αγαπάει και στηρίζει τον ΠΑΟΚ με κάθε τρόπο, και πρέπει να βρεθεί σύντομα λύση.

Υ.Γ. Κύριε Περικλή Βασιλάκη, άξιος ο μισθός σας! Την άλλη φορά προτείνουμε ο σχολιασμός των επίμαχων φάσεων να γίνεται όχι από παγωμένο καρέ, αλλά μέσα από ζωγραφιές και σκίτσα. Είναι καιρός σαν παλαίμαχος να εκμεταλλευτείτε τον πλούσιο ελεύθερό σας χρόνο και να μάθετε μια ακόμα τέχνη…"

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα