Βραβεύει Καλόπουλο η ΚΕΔ

Gazzetta team
Βραβεύει Καλόπουλο η ΚΕΔ

bet365

Η ΚΕΔ αποφάσισε να βραβεύσει για την προσφορά του στην διαιτησία τον Δημήτρη Καλόπουλο, σήμερα Τρίτη, ο οποίος πήρε την απόφαση να αποσυρθεί από την ενεργό δράση.

Ο Δημήτρης Καλόπουλος που σημάδεψε το περσινό ντέρμπι του Γ.Καραϊσκάκης, μεταξύ Ολυμπιακού – Παναθηναϊκού, με την απόδοσή του και έριξε «σκιές» γύρω από το όνομα που είχε δημιουργήσει ως διαιτητής, βραβεύεται σήμερα από την ΚΕΔ. Η σχετική εκδήλωση θα λάβει χώρα σε κεντρικό ξενοδοχείο της Αθήνας, στην περιοχή της Ακρόπολης, σήμερα Τρίτη.

Θυμίζουμε, ότι ο Καλόπουλος επέστρεψε στους πίνακες στα μέσα σχεδόν την φετινής σεζόν από την ΚΕΔ, ωστόσο αναγκάστηκε να αποχωρήσει από το χώρο μετά το ματς (πρώτο και τελευταίο στη φετινή σεζόν) ανάμεσα στους Ποντίους Κατερίνης και την Ξάνθη, όταν άγνωστοι διέκοψαν το παιχνίδι και προσπάθησαν να τον προπηλακίσουν.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα