«Έσπασε» την κατάρα ο Βαλβέρδε (vids)

«Έσπασε» την κατάρα ο Βαλβέρδε (vids)

Gazzetta team
«Έσπασε» την κατάρα ο Βαλβέρδε (vids)

bet365

Στην πέμπτη επίσκεψή του στην Τούμπα ο Ερνέστο Βαλβέρδε κατάφερε να αλώσει την έδρα του ΠΑΟΚ. Το gazzetta.gr σας θυμίζει τι είχε κάνει ο Ολυμπιακός με τον Ισπανό προπονητή.

Η νίκη του Ολυμπιακού στην Τούμπα επί του ΠΑΟΚ για την 20η αγωνιστική ήταν η πρώτη του Βαλβέρδε στη συγκεκριμένη έδρα, αφού μέχρι τώρα μετρούσε τρεις ήττες και μία ισοπαλία. Οι «ερυθρόλευκοι» είχαν αντιμετωπίσει από δύο φορές τον «δικέφαλο» του Βορρά τις σεζόν 2008/09 και 2010/11.

Την πρώτη σεζόν ο Ισπανός προπονητής είδε την ομάδα του να παίρνει «λευκή» ισοπαλία στο πρωτάθλημα μέσα στη Θεσσαλονίκη και να γνωρίζει την ήττα στο Κύπελλο, παρά το γεγονός ότι ο Ολυμπιακός κατάφερε να πάρει την πρόκριση μέσα στο «Γ. Καραϊσκάκης».

Τη δεύτερη σεζόν, ο απολογισμός του Ολυμπιακού στην Τούμπα ήταν χειρότερος αφού ηττήθηκε και στο ματς του πρωταθλήματος, αλλά και σε αυτό του Κυπέλλου γνωρίζοντας μάλιστα, τον αποκλεισμό από τη συνέχεια του θεσμού.

Δείτε τα σχετικά βίντεο

ΣΕΖΟΝ 2010/11
Πρωτάθλημα
ΠΑΟΚ – Ολυμπιακός 2-1

Κύπελλο
ΠΑΟΚ – Ολυμπιακός 1-0

ΣΕΖΟΝ 2008/09
Πρωτάθλημα
ΠΑΟΚ – Ολυμπιακός 0-0

Κύπελλο
ΠΑΟΚ – Ολυμπιακός 1-0

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα