Σωπήλης: «Δεν χάθηκε ο πόλεμος»
Αναλυτικά όσα δήλωσε σε αθλητική εφημερίδα:
«Ο Παναθηναϊκός γνώρισε το Σάββατο μια αναπάντεχη ήττα. Όμως, ο τερματισμός του δρομολογίου αυτού είναι η 22α Απριλίου στο ΟΑΚΑ, εκεί όπου θα μας περιμένει ο τίτλος του πρωταθλητή.
Δεν είναι ώρα για κριτική, αλλά για αυτοσυγκέντρωση και καθαρό μυαλό. Όλοι, στο ποδοσφαιρικό τμήμα μας, γνωρίζουν πάρα πολύ καλά τι πρέπει να γίνει ούτως ώστε να επανέλθει γρήγορα ο Παναθηναϊκός στις γνωστές του επιτυχίες. Μην ξεχνάμε, δεν χάθηκε ο πόλεμος, αλλά απλά μια μάχη. Παράλληλα, θα πρέπει όλοι να αναλογιστούμε πως ξεκίνησε η χρονιά και παρόλο τους εξωγενείς αγωνιστικούς και μη αρνητικούς παράγοντες, η ομάδα παραμένει πρώτη στα 2/3 του πρωταθλήματος».
Για τον κόσμο του Παναθηναϊκού: «Παραμένουμε όλοι ενωμένοι σαν μια γροθιά, διοίκηση-τεχνικό τιμ-παίκτες-κόσμος. Άφησα τελευταίο τον πράσινο λαό μας που για άλλη μια φορά είχε συγκλονιστική παρουσία. Μεγάλο κομμάτι των φιλάθλων μας έδειξε αξιοθαύμαστη ωριμότητα σε κάποιες από τις προκλήσεις που δέχθηκαν, αλλά οφείλω να πω ότι πρέπει να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί διότι η προσπάθεια που θα γίνεται από τους αντιπάλους είναι γνωστή σε όλους».
Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta. Ακολούθησέ μας και στο Google News.
