Ξανά στο προσκήνιο ο «Βγενό»;

Ξανά στο προσκήνιο ο «Βγενό»;

Gazzetta team
Ξανά στο προσκήνιο ο «Βγενό»;

bet365

Οι κύκλοι του Βγενόπουλου συνεχίζουν να διαρρέουν ότι αν ικανοποιηθούν οι όροι του Έλληνα επιχειρηματία (ΓΗΠΕΛ και μετοχή), προτίθεται να βάλει στην ΠΑΕ τα χρήματα που απαιτούνται.

Σημερινά δημοσιεύματα επαναφέρουν το θέμα Βγενόπουλου στα διοικητικά του Παναθηναϊκού, ο οποίος σε περίπτωση που η τιμή της μετοχής πάει στο 0,33€ - ο γνωστός απαράβατος όρος του Έλληνα επιχειρηματία – προμηνύει ότι θα βάλει σε πρώτη φάση 5-6 εκ. ευρώ μαζί με άλλους δύο-τρεις επιχειρηματίες. Υπενθυμίζεται ότι 5 εκατ. ευρώ χρειάζεται άμεσα ο Παναθηναϊκός για να περάσει τον έλεγχο της UEFA στο τέλος Μαρτίου.

Όπως αναφέρει σχετικό δημοσίευμα της εφημερίδας Sportday, δεν αποκλείεται να βοηθήσουν και άλλοι μέτοχοι της «πράσινης» ΠΑΕ, εκτός φυσικά από τον Γιάννη Βαρδινογιάννη που έχει αποχωρήσει από τα κοινά του συλλόγου.
Την ίδια ώρα, ο Γόντικας εξακολουθεί να πιέζει στους υπόλοιπους μετόχους για να βρεθεί λύση.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα