Κώλυμα για τον επόπτη της Τούμπας

Γιώργος Βροντάκης
Κώλυμα για τον επόπτη της Τούμπας

bet365

Ο επόπτης Πέτρος Τρύφων του συνδέσμου Δράμας δεν θα δώσει το παρών στο ντέρμπι του ΠΑΟΚ με τον Ολυμπιακού στην Τούμπα λόγω εκτάκτου κωλύματος που δήλωσε.

Από τον Ολυμπιακό είχαν πολλά παράπονα από τον ορισμό του Τρύφων καθώς ήταν επόπτης και πέρσι στην Τούμπα και υπήρχαν διαμαρτυρίες για τρία οφσάιντ που έδειξε στους «ερυθρόλευκους» στα πρώτα λεπτά του αγώνα. Ο Δραμινός βοηθός διαιτητή δεν θα είναι στο παιχνίδι της Θεσσαλονίκης αφού δήλωσε κώλυμα, που όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση είναι τραυματισμός.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΕΠΟ:

Από την Κεντρική Επιτροπή Διαιτησίας ανακοινώνεται ότι στον αγώνα Super League ΠΑΕ ΠΑΟΚ-ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ της 5.2.12 αντικαθίσταται λόγω εκτάκτου κωλύματος (τραυματισμός) ο βοηθός διαιτητής Τρύφων Πέτρος (ΕΠΣ Δράμας) από τον Γεωργιάδη Γεώργιο (ΕΠΣ Κοζάνης).

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα