Εξαιρετικά δύσκολα για Σασιασβίλι

Φώτης Καρακούσης
Εξαιρετικά δύσκολα για Σασιασβίλι

bet365

Ατομικό πρόγραμμα ακολούθησε ο Γκεόργκι Σασιασβίλι και η συμμετοχή του στο Σαββατιάτικο παιχνίδι με τον ΟΦΗ είναι εξαιρετικά αμφίβολη.

Αγώνας δρόμου με τις πιθανότητες να είναι εξαιρετικά λίγες, γίνεται στον Εργοτέλη προκειμένου ο Γκεόργκι Σασιασβίλι να προλάβει να δώσει το παρών στο ματς του Σαββάτου με τον ΟΦΗ στο Παγκρήτιο. Ο Γεωργιανός ακολούθησε σήμερα ατομικό πρόγραμμα και μόνο με θαύμα θα προλάβει να αγωνιστεί. Αν δεν τα καταφέρει κάτι που είναι και το πιο πιθανό, θα έρθει να προστεθεί στην απουσία του τιμωρημένου Χίμπλινγκερ σε ένα ματς που είναι σημαντικό τόσο βαθμολογικά όσο και για λόγους γοήτρου.

Ο Νίκος Καραγεωργίου προετοιμάζει την ομάδα του με στόχο την κατάκτηση της νίκης και στην σημερινή προπόνηση έριξε το περισσότερο βάρος στην τακτική κάτι που ίσχυε και στο δίτερμα που ακολούθησε. Η προετοιμασία θα ολοκληρωθεί μετά την αυριανή πρωινή προπόνηση και στην συνέχεια θα ανακοινωθεί και η αποστολή για το ντέρμπι του Ηρακλείου.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα