Παρασκευή το ντέρμπι Ολυμπιακός-ΑΕΚ
Οι «ερυθρόλευκοι» είχαν ζητήσει από την διοργανώτρια αρχή την διεξαγωγή του αγώνα την συγκεκριμένη ημέρα ώστε να έχουν περισσότερες ημέρες για να προετοιμαστούν για το παιχνίδι με την Ρούμπιν Καζάν στην Μόσχα. Έτσι, ο αγώνας θα γίνει την Παρασκευή (10/2) στις 21:00.
Επίσης, ανακοίνωσε την αλλαγή ημερομηνίας και ώρας σε άλλα τρία παιχνίδια της 21ης αγωνιστικής. Η αναμέτρηση του ΟΦΗ με τον ΠΑΟΚ θα διεξαχθεί το Σάββατο 11 Φεβρουαρίου στις 19:30, έπειτα από αίτημα του «Δικεφάλου» του Βορρά, το οποίο έγινε δεκτό από τους κρητικούς.
Το Παναθηναϊκός-Σκόντα Ξάνθη ορίστηκε για την Κυριακή 12 Φεβρουαρίου στις 19:30, ενώ το Άρης-Εργοτέλης την ίδια ημέρα, αλλά νωρίτερα, στις 17:15.
Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta. Ακολούθησέ μας και στο Google News.
